Chat with us, powered by LiveChat

How do I put a product on the LAVKY marketplace?

В Особистому Кабінеті Western Bid натисніть на пункт меню зліва “Безкоштовне оголошення на Lavky”. Ви потрапите прямо на сторінку маркетплейсу. При першому виставленні товару, потрібно пройти коротку авторизацію (дати назву магазину на Lavky, його короткий опис).


Вибір мови інтерфейсу. За замовчуванням вам показується сторінка виставлення товару англійською.

Вкажіть назву лота, опис і ціну за одиницю товару, вкажіть, скільки одиниць товару у вас є, стан товару (наприклад, новий).

Оберіть категорію для товару. Ви можете виставити товар в декількох категоріях одночасно. Як оберете, натисніть на “Додати і закрити”.

Додайте опис вашого товару.

Для позначення різних груп товарів створіть зрозумілі для вас позначки у вигляді секцій, щоб зручніше було розділяти товари на групи.

Оберіть спосіб пересилання з попередньо встановлених способів. Ви також можете додати власний спосіб.

Оберіть зображення для вашого лота. Ви можете завантажити його з комп’ютера або надати посилання на нього. Для завантаження наступного зображення натисніть на знак “+” праворуч від вже завантаженого фото, або перетягніть заздалегідь підготовлені фото всі разом до зони розміщення фото.

Після внесення всієї необхідної інформації, натисніть на “Виставити товар”.

Виставлений товар з’явиться в списку ваших товарів.

Крім того, не забувайте, що ви можете користуватися маркетплейсом Lavky, якщо вам необхідно виставити рахунок покупцю на доплату, наприклад, за експерсс-доставку. В цьому випадку ви створюєте лот (товар) з ціною, що дорівнює вартості доплати за експрес доставку, і маркетплейс автоматично створить посилання для оплати. Детальні інструкції – в статті “Як виставити рахунок покупцю на доплату?”.

Take a step to
company registration

Ready to get started? Please fill out the application form

The service is available for registered customers only

*all fields are required

Thank you for the request!

An email with instructions will be sent to you in response to your application within 3-5 business days from the date of submission.

Oops! Something went wrong while submitting the form.

You will also be interested in

Telegram bot

Action plan for a successful start

Join our Telegram chatbot for step-by-step instructions on how to get started and use Western Bid services.

YouTube channel

Learning and inspiration in videos

Video instructions, tips for beginners and experienced sellers on international platforms, motivation, and trend research.

Knowledge Base

Answers to all your questions

Detailed instructions on how to use Western Bid services, as well as how to arrange delivery, acceptance, and withdrawal of funds for the goods sold.

як розмістити товар на lavky лавки Lavki Lavky, перший лістинг на Lavky як виставити, як продавати на лавках Lavky, оплата за товар на лавкі lavky, как разместить товар на lavky лавки Lavki Lavky, первый листинг на Lavky как выставить, как продавать на лавках Lavky, оплата за товар на лавки lavky