Chat with us, powered by LiveChat

Блог

Автоматизація
27.07.2023

Як автоматизувати торгівлю на Etsy, eBay, Amazon в KeyCRM

Автоматизувати торгівлю на Etsy, eBay, Amazon в KeyCRM

Для тих, хто цінує свій час і не хоче витрачати  багато часу на обробку і синхронізацію замовлень з Etsy, Ebay, Shopify, вести складський облік, відстежувати статуси замовлень і багато іншого, пов’язанного з веденням бізнесу, ми можемо запропонувати оптимізацію багатьої процесів за допомогою KeyCRM.

Підприємець, що займається продажами за кордон, в середньому витрачає 3-4 години щодня на виконання однотипної роботи: збір замовлень з іноземних маркетплейсів (найчастіше в таблиці Google чи Excel), перенесення даних у форми відправки поштових сервісів, оновлення товарних залишків в магазинах і на складах тощо.

Зі зростанням об’єму замовлень ситуація стає складнішою, завантаженість менеджерів може призводити до механічних помилок і відповідно проблемних замовлень, «прострочок» з відправленнями. Віддати більшість задач програмі – правильне рішення, особливо якщо кількість продажів понад 100 на місяць. CRM-система для онлайн торгівлі допоможе автоматизувати більшість етапів: збір та обробку замовлень, відправку та відстеження посилок, комунікацію з клієнтами, імпорт та редагування товарних каталогів, лістингів; управління залишками, збір даних та аналітики та багато іншого.

KeyCRM – українська система, що дозволяє оптимізувати будь-який бізнес, в тому числі роботу із замовленнями з іноземних маркетплейсів, таких як Amazon, Etsy, eBay.  Для налаштування не потрібна допомога інтеграторів, після швидкої реєстрації акаунту компанії, ви обираєте необхідний модуль у списку і починаєте роботу. Можна підключити будь-яку кількість магазинів з однієї платформи, ризик блокування зведено до нуля.

Підключення магазинів

Крок 1. У вкладці Налаштування знаходимо пункт «Джерела», тут потрібно обрати тип джерела (Etsy, eBay, Amazon) і вказати його назву, а потім підтвердити авторизацію, натиснувши кнопку:  «Allow Access» (Etsy), «I agree» (eBay), «Confirm» (Amazon).

Крок 2. Підготуємо джерело до роботи.

  • Вказуємо менеджера – користувача системи, що буде обробляти замовлення.
  • Обираємо валюту і переводимо тумблер «Зберігати витрати» в активне положення. Це дуже зручна опція, що дозволить CRM автоматично зберігати комісію маркетплейса і враховувати її у витратах, фінансових звітах.
  • У вкладці «Доступ користувачів» вказуємо тих, кому будуть «відкриті» замовлення з цього торгового майданчика. Завдяки системі гнучкого налаштування прав доступу, ваші менеджери будуть бачити тільки те, що потрібно їм у роботі, нічого зайвого.
  • Зберігаємо всі внесені дані – кнопка «Додати».

Якщо ви користуєтесь Fulfillment by Amazon, перетягніть перемикач FBA в активне положення, таким чином, ваші замовлення будуть синхронізовані.

Як працює автоматизація?

Замовлення. Система підтягне всі ваші замовлення з підключеного магазину за останні 2 місяці, на це може знадобитися трохи часу. Всі нові продажі будуть з’являтися у списку замовлень, з усіх доданих джерел у єдиному вікні.

Публікації. Лістинги з маркетплейсів завантажуються в каталог товарів KeyCRM, з ними буде зручно працювати: створювати нові сторінки та редагувати на платформі, контролювати залишки, підтягувати у форми відправки, враховувати в аналітиці тощо.

Рух товарів. Якщо ви активуєте модуль складського обліку в KeyCRM (це безкоштовно і швидко), інформація про зміну залишків може автоматично відправлятися на маркетплейс.

Відправки. Вбудовані інтеграції служб доставки, що підключаються за 10 хвилин, допоможуть оптимізувати час на оформлення: автоматично генерувати трекінг і відправляти його на маркетплейс, відслідковувати шлях посилки всередині кабінету CRM, користуватись шаблонами для швидкого створення і друку документів (ТТН, інвойси, документи для митниці).

Аналітика торгівлі. Протягом всієї роботи CRM-система збирає дані щодо замовлень, продажів, товарів, покупців, ефективності менеджерів – загальні, та по кожному з каналів. Ви можете переглядати статистику у розділі «Аналітика», обираючи необхідний період. Там же доступний Звіт про прибуток та збитки.

Інтеграція з Western Bid. Активувати модуль можна за кілька хвилин за інструкцією. Після цього фінансові дані з особистого кабінету Western Bid будуть підтягуватись у KeyCRM в автоматичному режимі.

Ще більше інформації про те, як працює KeyCRM, у відео-інструкціях на YouTube каналі. Протестувати систему можна до 30 днів без оплати, підключайтесь!

Western Bid
Western Bid
Понад 20 років допомагаємо продавати та відправляти за кордон

Реєстрація на подію

Залишайте заявку на реєстрацію на подію

Дякуємо за заявку!

Протягом 2 робочих днів ми надішлемо Вам лист з подальшою інформацією на вашу пошту.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
як продавати на etsy, как продавать на etsy, etsy україна, ітсі, etsy как продавать из украины, etsy в україні, etsy як продавати з україни, як продавати на етсі, як продавати на etsy з україни, как продавать на этси, як продавати на етсі з україни, як відкрити магазин на etsy, як відкрити магазин на етсі, etsy как продавать, etsy что это, как продавать на etsy с украины, etsy реєстрація, etsy як продавати, etsy що це, что такое etsy, как зарегистрироваться на etsy украина, що таке etsy, как продавать на этси из украины, etsy как продавать с украины, как продавать на etsy из украины, что продавать на etsy 2023, как изменить название магазина на etsy, как обойти etsy payments, etsy payments что это, сайт etsy что это, как создать магазин на etsy, платформа etsy что это, как зарегистрироваться на etsy, как открыть магазин на etsy, сайт etsy как продавать, как продавать на etsy в германии, как торговать на etsy из украины, как открыть магазин на etsy украина, как зарегистрироваться на etsy как продавец, как торговать на etsy, etsy как работает, etsy что за сайт, что продавать на etsy, что за сайт etsy, как вывести деньги с etsy, що продавати на etsy, что можно продавать на etsy, как зарегистрировать магазин на etsy, etsy что можно продавать, как продавать на ebay, як продавати на ebay, как продавать на ebay из украины, как продавать на ебей из украины, ebay как продавать из украины, як продавати на ебей, ebay украина как продавать, как продавать на ебей, як продавати на ebay з україни, ebay як продавати з україни, можно ли продавать на ebay из украины, как продавать на ebay в европе, продавать на ebay из украины, как продавать на ebay без payoneer, что продавать на ebay из украины, ebay fulfilment, бесплатная международная доставка ebay, як почати продавати на ebay, как продавать на ебей с украины, как продавать на ebay с украины, как начать продавать на ebay, продавать на ebay, как продавать на ebay частному лицу, как начать продавать на ebay из украины, как продавать на ибей, что можно продавать на ebay, как продавать на амазон, як продавати на амазон, как продавать на амазон из украины, как продавать на амазон с украины, как продавать книги на амазон, как торговать на амазон, как начать продавать на амазон, амазон как продавать, як торгувати на амазон, продавать на амазон из украины, амазон як продавати, как продавать на amazon, как продавать на амазоне, як почати продавати на амазон, як продавати на amazon, як продавати на амазоні, amazon как продавать, як продавати товар на амазон, как торговать на амазон из украины, как продавать на амазоне из украины, amazon handmade как продавать, как продавать на amazon из украины 2022, як почати продавати на амазоні, как продавать товар на амазоне