Chat with us, powered by LiveChat

API інтеграція систем Western Bid

Інтеграція API дає змогу автоматизувати процеси та керувати вашим бізнесом ефективніше. Щоб оптимізувати роботу з Western Bid і реалізувати ваші завдання, ви можете зробити API інтеграцію.

Western Bid надаємо доступ до API для спрощення процесів оформлення міжнародної доставки, приймання платежів в інтернет-магазинах, управління товарами, що зберігаються на фулфілменті в США.

Як почати використовувати API

Щоб почати використовувати наш API, вам потрібно створити тікет і запросити API ключ. Документація щодо API доступна за таким посиланням. У ній ви знайдете докладні інструкції з інтеграції, приклади запитів і відповідей, а також усі необхідні ресурси для успішної роботи з нашими послугами.

Якщо у вас виникнуть запитання або знадобиться додаткова допомога, наша команда готова вам допомогти. Ви можете звернутися за підтримкою телефоном, створивши тікет або написавши в чат операторам на сайті.

Також для вас вже доступні такі варіанти інтеграцій:

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
API, Интеграция с Western Bid/WestParcel, апи, апі, інтеграція, приєднати сайт, підключення, подключение, вордпрес, wordpress, woocommerce