Chat with us, powered by LiveChat

Проблеми з поповненням балансу Western Bid з Payoneer

Якщо ви продавець на маркетплейсах Etsy чи eBay, отримуєте кошти на власний рахунок Payoneer, то при поповненні балансу Western Bid, для оплати різних сервісів та послуг, ви могли зіштовхнутися з певними труднощами. На сьогодні нам відомо про дві проблеми, та наголошуємо, це поодинокі випадки, і компанія Western Bid ніякого відношення до них не має.

1. Кошти після виведення на рахунок Payoneer одразу конвертуються в гривні і перераховуються на банківську картку чи рахунок, прив'язані до акаунту на етапі реєстрації. Таким чином, ви не можете вільно розпоряджатися своїми коштами в платіжній системі Payoneer, оскільки вони одразу потрапляють до українського банку.

2. Відсутня можливість переведення коштів з вашого рахунку Payoneer на доларовий рахунок іншого клієнта. Таким чином, ви не зможете скористатися коштами на рахунку Payoneer, наприклад, для поповнення балансу в особистому кабінеті Western Bid для оплати відправки, послуг чи інших платежів.

Однак ці проблеми вирішуються. В компанії Payoneer працює чудова підтримка, що завжди допоможе у вирішенні різних ситуацій. Ви можете звернутися до них із запитом, або ж знайти рішення у готових відповідях за посиланням тут. Підтримка може змінити тип вашого акаунту, щоб вам були доступні всі функції, або порекомендує створити новий. Рекомендуємо вирішувати ці проблеми по інструкціям від підтримки Payoneer, щоб вам не заблокували акаунт.

Нагадуємо, у випадку, якщо є необхідність поповнити рахунок для повернення платежу покупцю за скаргою, доплатою за доставку або в інших ситуаціях, ви можете поповнити рахунок через PayPal або Payoneer.

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
вивід грошей на пайонір, проблеми з пайонір, проблеми з грошима, поповнення кабінету, поповнити баланс, вывод денег на пайонер, проблемы с пайонер, проблемы с деньгами, пополнение кабинета, пополнить баланс, пополнить баланс