Chat with us, powered by LiveChat

Оптомаркет: як виставити товари на eBay за 5 хвилин

Якщо ви вже викупили лот на нашому ОптоМаркеті та маєте свій магазин на маркетплейсі eBay - ми підготували інструкцію, як можна швидко виставити на продаж куплені товари.

Перший етап: підготовка

Крок 1

Перейдіть на сайт wowlister. Натисніть "List items" або "Create a listing"

Крок 2

Натисніть "Sign in"

Крок 3

Введіть ваш логін та пароль від аккаунту eBay

Крок 4

Підтвердіть що надаєте WowLister доступ до вашого аккаунту eBay

Другий етап: виставлення

Крок 1

Відкрийте маніфест (файл .xls), який отримали при покупці лоту

Крок 2

Скопіюйте ASIN номера з файлу .xls, перейдіть у WowLister, натисніть на "Bulk Listing", і вставте ASIN номера в розділ Listing Data. Після кожного номера проставте кому, потім бажану ціну (без знака $, долари і центи розділяйте крапкою), потім знову проставте кому, а потім кількість одиниць товару в лоті. Ви можете безкоштовно виставити тільки 10 товарів. Натисніть "Create Listing"

Крок 3

Ви побачите результати виставлення. Деякі лоти можуть показувати помилку при виставленні. Найчастіша помилка "You were not specific..." пов'язана з тим, що WowLister не зміг визначити, який варіант товару потрібно вибрати для виставлення, або такий варіант уже не продається (про це далі). 8 товарів виставлено на eBay.

Крок 4

Зайдіть на eBay і виправте заголовки товарів, якщо необхідно. WowLister вставляє тільки перші 80 знаків заголовка товару на Amazon, тому заголовки потребують корекції:

WowLister довантажує в eBay всі фотографії товару з Amazon, а також формує досить гарний опис товару. Слід зазначити, що жодного логотипу WowLister у лістингу не залишається.

Опис формується виходячи з шаблону, попередньо встановленого в WowLister. Ви можете змінити шаблон, додати текст (наприклад, Return Policy), а також оформити шапку і підвал.

З нашого досвіду випливає, що на опис мало хто з покупців звертає увагу, і текст в описі не індексується при видачі (за винятком випадків, коли покупець використовує Advanced Search і просить eBay шукати запит і в описі (Description) теж, а не тільки в назві (Title) лота.

Ми рекомендуємо при зміні назви керуватися такими правилами:

1. Жодних ком, крапок, розділових знаків або прийменників типу and, for, in, from тощо

2. Вставляти тільки ключові слова, за якими покупець може знайти лот

3. Для пошуку ключових використовувати оригінальну назву лота на Amazon (вона є в маніфесті, тобто файлах, які додаються до лота, і також зазначено в описі лота на eBay)

4. Прибрати з назви малозначуще ім'я невідомого бренду (в даному випадку - HIYOO)

Таким чином, заголовок може мати такий вигляд: 72" x 72" Bathroom Bathtub Sea Island Palms Ocean Beach Shower Curtain w/Hooks

Третій етап: робота над помилками

Помилка "You were not specific..." у WowLister можна виправити кількома способами:

СПОСІБ 1: Виставити товар індивідуально, а не в загальному списку. Таким чином, ви отримаєте можливість вручну вибрати потрібну опцію. Для цього знайдіть ASIN у маніфесті, і запам'ятайте, який колір/розмір(варіант) товару вказано.

Потім виставите через WowLister цей лот індивідуально, натиснувши на "List an Item" і вставивши ASIN (вкажітьтакож ціну та кількість). WowLister попросить вибрати відповідний варіант зі списку. Якщо такий самий або дуже схожий варіант є в списку, то виберіть його, і товар буде виставлено на eBay:

СПОСІБ 2: WowLister може виставляти товари не тільки з Amazon, а й з Walmart. Буває так, що товару вже немає на Amazon, але він продається на сайті Walmart. Спробуйте знайти цей товар на Walmart у потрібному варіанті:

СПОСІБ 3: Знайти товар в Інтернеті, використовуючи UPC номер. Якщо в маніфесті UPC не вказано, то його можна визначити за ASIN тут: https://algopix.com/tools/asin-to-upc. Отриманий UPC можна розшукати в інтернеті, наприклад, тут: https://www.upcitemdb.com

СПОСІБ 4: Часто трапляється так, що однаковий товар продається під різними ASIN і UPC номерами в Amazon і Walmart. Знайти товар для копіювання на цих сайтах можна, зробивши пошук за зображенням товару, яке ви знайшли в інтернеті. Пошук за зображенням є в Google.

WowLister має кілька підписок: на 100 лістингів на місяць і на 1000 лістингів. На жаль, кількість невикористаних лістингів не переноситься на наступний місяць. Ви зможете перейти з плану 100 на план 1000, але докупити ще лістингів на місяць або зареєструвати 2 і більше акаунтів для виставлення на той самий eBay акаунт не можна.

WowLister не має будь-якої техпідтримки, і Western Bid жодним чином не афілійований з WowLister. Ця програма працює з 2017 року, і не давала збоїв за 2 місяці тестування, тому ми її рекомендуємо, але на жоден лист із запитаннями ми відповіді не отримали, і відповідати за якість подальшої роботи програми не можемо.

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
товар на ебей, товар на ebay, як виставити товар, виставити товар оптомаркет, выставить товар, выставить товар на эбей