Chat with us, powered by LiveChat

Виставлення товару з акаунтів Western Bid

Для виставлення товарів з американських акаунтів Western Bid важливо, щоб ваш товар знаходився на складі нашого Фулфілмент центру в Маямі. Детальніше про те, як відправити товар на склад та  користуватися послугами фулфілменту, читайте в статті.

Ми можемо виставити ваш товар з наших американських облікових записів на найвідоміших світових майданчиках:

  • eBay, Facebook Marketplace, Walmart, Amazon, Mercari, Bonanza, OfferUp (все, що дозволено маркетплейсами для продажу),
  • Poshmark, Grailed (виключно для брендового одягу, взуття і аксесуарів).

Виставлення можливе у випадку, якщо ви виробили або викупили (самостійно чи завдяки нашій послузі викупу товару) і вже відправили ваш товар на наш фулфілмент склад в США. З цього моменту стає доступна опція виставлення товару з наших акаунтів.

Виплата коштів за продаж товару здійснюється на ваш рахунок у системі Western Bid, звідки гроші можна вивести зручним для вас способом. Терміни виплати залежать від правил майданчиків, на яких товар був проданий.

Ознайомитися з ними можна за посиланнями:

Якщо ви продаєте цей самий товар самостійно в інших ваших магазинах, зверніть увагу, що в оголошеннях про продаж товару на одному й тому самому маркетплейсі опис та фото товару повинні відрізнятися. Також якщо товар розпроданий, обов'язково повідомте нам, що товар більше не доступний для продажу, або вкажіть кількість залишків.

Вартість виставлення товару

Вартість стандартного виставлення товару, тобто ціна одного лістінгу складає:

Стандартний пакет з eBay, Mercari, OfferUp, Grailed -$10.00
Walmart -$15.00
Amazon -$15.00

Лістинг - це оголошення про ваш товар (фото, опис, умови доставки тощо). $10.00 - це оплата за виставлення одного лістингу (від 1 до 100 однакових одиниць) на всіх перелічених маркетплейсах (eBay, Poshmark, Grailed, Facebook Marketplace, OfferUp, Mercari, Bonanza), які підійдуть під ваш товар.

Наприклад, ви продаєте брендовий одяг. Маєте 1 одиницю. Ми можемо створити лістинг одразу на 8 маркетплейсах, бо вони підійдуть під цю категорію товару. Це коштуватиме $10.00.

Інший приклад: ви маєте будиночки для котів - 10 однакових штук. Ми можемо їх виставити лише на 6 маркетплейсах, бо на Grailed та Poshmark можна продавати лише одяг. Це коштуватиме $10.00.

Якщо ви хочете продати товар різних кольорів або фасонів, то виставлення кожного виду товару необхідно сплатити окремо.

У разі, якщо ви хочете цей лістінг рекламувати, то додатково сплачується рекламний бюджет на нього. Для цього в особистому кабінеті необхідно створити тікет та вказати, який саме лістинг ви бажаєте рекламувати і який бюджет для нього запланували.

Зверніть увагу! Кошти за виставлення товару будуть списані з балансу особистого кабінету.

Вимоги до фото та опису товару

Фото має бути створене вами або дозволяються фото виробника, якщо на такі фото не поширюються авторські права. У разі, якщо фото виробника використовувати не можна, ви можете створити фото самостійно або замовити таку послугу.

Вартість цієї послуги складатиме $5.00 за 5 фотографій товару.

Опис товару ви можете надати українською мовою (ми самі зробимо переклад) або англійською (за бажанням). В описі товару обов'язково вкажіть його ключові характеристики (наприклад, розмір, матеріал тощо) та особливості (новий товар чи був у використанні, хендмейд або масове виробництво тощо).

Опис товару. Заголовки в описі товару повинні містити не більше 80 символів, а опис товару повинен бути не більше 1000 символів.

Фото.  Мінімально допустимий розмір фото – 500 пікселів, але ми неполегливо рекомендуємо робити фотографії з роздільною якістю 2000 пікселів по найдовшій стороні, та фізичним розміром зображення до 1 МБ.

Оскільки рамка фотографій для розміщення в галереї товару має квадратну форму – бажано робити і компонувати товари в кадрі відразу з пропорціями 1:1 (тобто квадрат).

На торгових майданчиках дозволено розміщати 10 – 12 фотографій безкоштовно. Робіть максимальну кількість фото з дозволених, але не меньше 3 фото. Покажіть товар з різних ракурсів та різних сторін, зробіть фото деталей крупним планом. Не залишайте надто багато простору навколо об’єкту, товар має займати 80-90% кадру. Зробіть не одне, а кілька фото крупним планом. Використовуйте режим макрозйомки для фотографування важливих деталей.

Зберігайте файли в одному з прийнятних форматів файлів JPEG, PNG, GIF, TIFF, BMP, WEBP, HEIC.

Комісії маркетплейсів за виставлення і продаж товарів з наших акаунтів

Комісія за виставлення та продаж списується із загальної вартості товарів. Розмір цих комісій залежить від маркетплейсів та категорій. За цими посиланнями можна ознайомитись з комісіями маркетплейсів:

eBay;
Mercari;

Bonanza;

OfferUp;

Poshmark;

Grailed;

Walmart;

Amazon.

Комісія PayPal при отриманні платежів у доларах США:

США - 1.9 % плюс $0.30

Інші країни - 2.9 % плюс $0.30

Комісія Western Bid за прийом платежів:

Western Bid - 4%

Виведення коштів можна здійснити відразу будь-яким зручним для вас способом. Ознайомитися з варіантами виведення грошей, а також з комісіями маркетплейсів можна у розділі Ціни.

Ціна за виставлений товар

При виставленні товару на наших облікових записах ви можете самі називати ціну, за яку хочете продати ваш товар. Для того, щоб сформувати коректну ціну, вам необхідно провести аналіз ринку і перевірити, щоб ціна товару була конкурентною. Детальніше про те, як зробити аналіз ринку, читайте тут.

На нашому акаунті eBay ми виставляємо товар у двох типах лоту: Auctions – звичайний аукціон, на якому покупці роблять ставки, та Buy It Now – з фіксованою ціною.

Перед виставленням товару необхідно обговорити з нашим представником можливість надавати покупцям знижки та їх розмір.

При наданні запиту на виставлення товару, разом з бажаною ціною, вкажіть також можливість надання знижки покупцям. Іноді покупці можуть торгуватися. Тож, якщо у вас є мінімальна ціна, на яку ви згодні, вкажіть її також.

Як подати заявку на виставлення товару

Якщо ви хочете скористатися послугою виставлення вашого товару на наших американських облікових записах eBay, Mercari и OfferUp, Grailed, Facebook Marketplace, Bonanza, Poshmark, Walmart, Amazon, вам необхідно вибрати товар для продажу.

Запити на продаж можна створювати тільки на товари, які вже знаходяться у FC Маямі.

В  меню особистого кабінету, в розділі "Продати через Western Bid" виберіть товар для продажу та вкажіть, скільки одиниць товару ви хочете виставити.

Для виставлення на продаж кількох товарів із різних партій необхідно оформити декілька замовлень.

Вартість послуг за виставлення одного товару (до 100 однакових одиниць):
Стандартний пакет – $10.00

У Стандартний пакет входить виставлення  вашого товару (лістингу) на eBay, Mercari, OfferUp, Grailed, Bonanza, Facebook MP, Poshmark. Ми одразу виставимо товар на всіх, з перелічених маркетплейсах, що підходять під вашу нішу.

Walmart - $15.00 (мінімальна партія товару 5 штук)
Amazon - $15.00 (мінімальна партія товару 5 штук)

Товар буде виставлено протягом двох робочих днів з моменту оформлення запиту на всіх підходящих для конкретного товару майданчиках.

Рішення про можливість виставлення товару на конкретному маркетплейсі з урахуванням тематики та обмежень маркетплейсу приймає Western Bid. Посилання на лістинги будуть доступні у розділі "Запити на продаж".

Повернення товарів

В онлайн торгівлі існує певний відсоток повернень з різних причин. Необхідно цей момент також враховувати у своїй роботі. Якщо, наприклад, подана скарга на товар, товар не підійшов або з іншої причини покупець запросить повернення коштів, то кошти списуються з рахунку продавця.

У випадку повернення посилок, відправлених через FedEx, за зворотню доставку до Фулфілмент центру перевізником стягується плата. Кошти будуть списані з вашого рахунку. Зберігання на складі повернутих посилок протягом 30 днів безкоштовно. Докладніше про роботу з поверненням тут.

Детальну інформацію про зручну та швидку доставку з фулфілмент центру по США а також і в інші країни ви можете дізнатися, переглянувши відео:

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
продаж, виставлення товару, виставлення, продаж з акаунтів вестерн бід, продаж товарів western bid, выставление, выставление товаров, продажа с акаунтов вестерн бид