Chat with us, powered by LiveChat

Як відправити посилку з України за кордон із Western Bid у 2024-му році

- Реєстрація (кроки 1-11)

- Прорахунок вартості (кроки 12-17)

- Деталі та створення посилки (кроки 18-37)

- Відправка створеної посилки нам на склад (кроки 38-49)

Реєстрація

Крок 1

Перед оформленням, будь ласка, упакуйте всі товари в посилку. Потім зайдіть на сайт Westernbid.com і натисніть на кнопку "Зареєструватися".

Крок 2

У вікні реєстрації можна зареєструватися через Google, однак у цьому випадку дані в Google мають бути правильними. У багатьох це не так, тому рекомендуємо реєструватися з емейлом.

Крок 3

Вкажіть англійськими літерами Ваші ім'я та прізвище, впишіть емейл і виберіть пароль.

Крок 4

Поставте галочку (попередньо почитавши Правила Обслуговування) і натисніть "Зареєструватися".

Крок 5

Система Western Bid попросить підтвердити Вашу емейл-адресу.

Крок 6

Перевірте свій емейл і знайдіть лист від Western Bid.

Крок 7

Натисніть на посилання в листі.

Крок 8

Вкажіть свій день народження та телефон.

Крок 9

Вкажіть свою адресу англійськими літерами.

Крок 10

Якщо Ви продаєте товари, вкажіть логін та/або посилання на магазин (не обов'язково).

Крок 11

Вітаємо! Ви завершили етап реєстрації. Система перенаправить Вас до Вашого Особистого Кабінету.

Прорахунок вартості

Крок 12

В Особистому кабінеті натисніть на Калькулятор з України.

Крок 13

Вкажіть розміри та вагу посилки.

Крок 14

Ви можете не заповнювати поле поштового індексу, якщо не пам'ятаєте індекс одержувача, але тоді калькулятор вкаже приблизні ціни доставки. Ви зможете вказати адресу одержувача пізніше.

Крок 15

Розрахунковою вагою вважається найбільша вага з об'ємної або актуальної. Калькулятор сам визначає розрахункову вагу, зважаючи на зазначені габарити та вагу посилки.

Крок 16

Виберіть спосіб відправлення. Терміни та особливості кожної з доставок можна дізнатися на нашому сайті.

Крок 17

Найдешевшим способом є Консолідація Плюс - посилки спільно їдуть до Маямі, а звідти кожна прямує за своєю адресою. Для прикладу, виберемо доставку до Маямі FedEx, а з Маямі - службою UPS Mail Innovation.

Деталі та створення посилки

Крок 18

Тепер вкажемо інформацію про адресата та вміст посилки. Натисніть на "Додати товар".

Крок 19

Вкажіть необхідну інформацію (позначена зірочками).

Крок 20

Вкажіть вартість і опис вмісту посилки. Якщо товарів кілька, і вони абсолютно різні, повторіть додавання для кожного з товарів. Якщо товари складають комплект, то можна вказати одне найменування, додавши, що це комплект. Наприклад, "pottery kit" - набір гончарних інструментів. Комплект однакових товарів можна вказати як набір із кількох штук. Наприклад, "set of 12 mugs" - набір із 12-ти чашок. Як посилання на товар можна вказати посилання на свій проданий товар або посилання на схожий товар, що продається в інтернеті.

Крок 21

Можна вказати посилання на товар на маркетплейсі Etsy або будь-якому іншому майданчику.

Крок 22

Переконайтеся, що вказане Вами посилання на товар не пошкоджено при копіюванні. Натисніть на сіру галочку праворуч від посилання, і картка товару має відкритися в новому вікні браузера.

Крок 23

Проставте всі галочки і натисніть на кнопку "Зберегти".

Крок 24

Ви перейдете на сторінку, де можете покласти вказаний Вами товар у посилку. Зовнішнім товар називається тому, що Ви ввели відомості про нього в систему Western Bid самостійно, а не продали цей товар через платформу Western Bid. Натисніть на кнопку "Продовжити".

Крок 25

Ви перемістилися на сторінку підтвердження вартості посилки. Перевірте всі зазначені параметри посилки.

Крок 26

Якщо у Вас немає грошей на балансі в Western Bid, система покаже помилку. Поповніть рахунок на потрібну суму, натиснувши на "Поповнити" у верхньому правому куті Особистого кабінету. Детальні інструкції як поповнити баланс з допомогою PayPal або Payoneer Ви можете переглянути на сайті.

Важливо! Щоб не втратити дані про зроблену посилку, форма поповнення має відкритися в новій вкладці браузера.  Щоб не перевіряти налаштування браузера, відкрийте посилання "Поповнити" в новій вкладці або в новому вікні браузера, натиснувши на посилання правою клавішею миші та вибравши "відкрити в новій вкладці".

Крок 27

У розділі "Поповнення рахунку" оберіть зручний спосіб поповнення. Зазначена сума включатиме комісію платіжної системи. Для прикладу ми виберемо PayPal.

Крок 28

Пройдіть усі необхідні кроки для оплати в обраній Вами платіжній системі. У системі Western Bid сума оплати буде зарахована на Ваш баланс. Оплата вартості пересилання з балансу відбудеться пізніше.

Крок 29

Після закінчення оплати Ви переміститеся на сторінку Транзакцій, де буде видно суму поповнення.

Крок 30

Увага! Акуратно переключіться в попередню вкладку або вікно, де ми зупинилися на етапі підтвердження та оплати майже створеної посилки. Якщо все ж закрили вкладку - не біда. Вам доведеться повторити заново кроки з 13-го по 22-й, і це займе всього кілька хвилин.

Крок 31

У вікні підтвердження посилки натисніть на кнопку перерахунку. Система розпізнає Ваш позитивний баланс на рахунку і дозволить пройти далі.

Крок 32

Замість повідомлення про помилку з'явилася кнопка "Продовжити". Натисніть на неї.

Крок 33

Для митної декларації необхідно вказати опис товару, що пересилається, українською або російською мовою, а також підібрати код митної категорії товару.

Крок 34

Якщо не знайшли точний код, можна вказати схожий за значенням. Наприклад, для металевої полиці можна вказати, що це "metal mountings rack" тобто "металева полиця-підвіска". Натисніть на "Продовжити".

Крок 35

На екрані підтвердження натисніть на "Оплатити пересилання і роздрукувати документи"

Крок 36

Після оплати Ви перейшли на сторінку друку документів. Якщо у Вас термопринтер, виберіть 10х15, в інших випадках натисніть на кнопку "Етикетки зі штрихкодом".

Крок 37

Роздрукуйте етикетку і приклейте її до посилки. Якщо у Вас немає принтера, то Ви можете написати номер етикетки на посилці від руки (але це може трохи затримати її обробку в Києві).

Відправка створеної посилки нам на склад

Крок 38

Віднесіть посилку в наш центр у Києві. Якщо Ви живете не в Києві, то Ви можете відправити посилку на адресу центру самостійно. Ви можете оформити посилку Новою Поштою і оплатити пересилку до Києва прямо в особистому кабінеті зі знижкою 10%. Для цього перейдемо до наступного кроку.

Крок 39

Виберіть населений пункт, звідки Ви хочете відправити посилку. Потім виберіть найближче до Вас відділення Нової пошти (з тією ж накладною ви також можете відправити посилку з будь-якого іншого відділення Нової пошти по сусідству, якщо вибране Вами буде недоступне або закрите). Натисніть на "Продовжити".

Крок 40

Вкажіть опис товару українською мовою та оціночну вартість. Натисніть на "Продовжити".

Крок 41

Вкажіть розміри і вагу посилки, і натисніть "Розрахувати", а потім "Продовжити".

Крок 42

Система покаже, скільки слід заплатити за відправлення. Запам'ятайте або скопіюйте цю ціну.

Крок 43

Відкрийте посилання "Поповнити" в новому вікні або новій вкладці. Не закривайте цей екран - ми сюди скоро повернемося.

Крок 44

Вкажіть у графі "Сума" суму, якої бракує з попереднього екрана, виберіть спосіб поповнення і натисніть кнопку "Поповнити".

Крок 45

Після поповнення рахунку Ви опинитеся на сторінці "Список Транзакцій" і побачите рядок поповнення Вашого рахунку в Western Bid.
Акуратно переключіться на попередню вкладку.

Крок 46

Знову натисніть на кнопку "Продовжити".

Крок 47

Підтвердіть правильність зазначеної інформації та натисніть на "Створити". Гроші за пересилання будуть зняті з Вашого рахунку в Western Bid.

Крок 48

Після оплати посилки Нової пошти з Вашого балансу Ви перемістилися в розділ Документи. Натисніть на кнопку "Накладна".

Крок 49

Роздрукуйте передплачену накладну і принесіть її у відділення Нової пошти разом із посилкою. Якщо у Вас немає принтера, то Ви можете записати номер накладної та роздрукувати її у відділенні Нової Пошти.

Питання та відповіді:

{wrap--two-columns}

{wrap--column-part}

Чи можна якось пришвидшити процес оформлення посилки в особистому кабінеті?

{/wrap--column-part}

{wrap--column-part}

- По-перше, щоб не платити кілька разів, Ви можете одразу розрахувати суму поповнення і поповнити (PayPal або Payoneer) Ваш рахунок у Western Bid заздалегідь на необхідну суму.
- По-друге, якщо Ви відправляєте схожі речі, то Ви можете зберегти одне з відправлень як шаблон, і надалі користуватися шаблонами для відправки.
- По-третє, якщо Ви продаєте на eBay або Etsy, то можете однією кнопкою завантажити всі ваші замовлення до Western Bid, і вся інформація про адресу одержувача, ціну та опис товару буде автоматично завантажуватися в процесі оформлення посилки.

{/wrap--column-part}

{/wrap--two-columns}

{wrap--two-columns}

{wrap--column-part}

Чому б не зробити процес оформлення зручнішим?

{/wrap--column-part}

{wrap--column-part}

Ми постійно працюємо над поліпшеннями. Наша система призначена насамперед для тих, хто торгує на зарубіжних майданчиках і відправляє товари з України закордонним покупцям. Але тепер ви можете відправити посилку за нашими низькими цінами, навіть якщо Ви не продавець.

{/wrap--column-part}

{/wrap--two-columns}

Реєструйтеся в системі Western Bid та створюйте перше відправлення вже сьогодні!

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.

як відправити посилку, відправка посилки, відправити посилку, посилка за кордон, доставка за кордон, міжнародна доставка, відправка вестерн бід, створити відправку, створити посилку, як створити посилку, як створити відправку