Chat with us, powered by LiveChat

Відправка посилок Новою Поштою по Україні зі знижкою

Ексклюзивно для наших клієнтів: Отримайте 10% знижку на доставку через Нову Пошту Україна при відправленні міжнародних посилок до наших консолідаційних центрів у Києві та Чернівцях.
Ми раді запропонувати нашим клієнтам унікальну перевагу. Відтепер, коли ви відправляєте міжнародні посилки до наших консолідаційних центрів у Києві та Чернівцях, ви можете скористатись зручною послугою доставки від Нової Пошти Україна, і при цьому отримати ексклюзивну знижку в 10%.

Процес простий і зручний. Ви можете оплатити і роздрукувати етикетку безпосередньо у вашому особистому кабінеті. Ця знижка дасть вам змогу економити на доставці та надати вашим клієнтам більш вигідні умови.

Посилки UPS, FedEx та Консолідації Дірект, Плюс відправляйте на консолідаційний центр до Києва, а DPD - до Чернівців. 

У цій статті детально описано, як створити етикетку Нової Пошти для відправки по Україні зі знижкою 10%. Щоб отримати знижку, треба сформувати накладну для посилок в особистому кабінеті Western Bid або West Parcel.

1. Упакуйте ваші посилки та створіть етикетки для ваших міжнародних посилок обраними вами способами: UPS, FedEx, DPD, Консолідації Дірект, Плюс тощо. Детальні інструкції по кожному виду відправлень ви можете переглянути за посиланнями:

- Доставка UPS Експрес та UPS Ground

- Про доставку FedEx

- Доставка Nova Poshta

- Доставка в Європу з України через DPD

- Як відправити посилку Укрпоштою з особистого кабінету Western Bid?

- Доставка Консолідація Плюс

- Доставка Консолідація Директ

{wrap--two-columns}

{wrap--column-part}

{/wrap--column-part}

{wrap--column-part}

2. Перейдіть у розділ меню “Мої відправки” - “Створити посилку” - “Нова Пошта Україна”

{/wrap--column-part}

{/wrap--two-columns}

3. Далі вкажіть ваш населений пункт та номер відділення Нової Пошти, звідки ви будете відправляти посилку. В полі “Отримувач” вже автоматично додані наші адреси консолідаційних центрів. Оберіть місто, куди ви бажаєте надіслати ваші посилки. Зверніть увагу, посилки UPS, FedEx та Консолідації Дірект, Плюс треба відправити у Київ, а DPD у Чернівці. Якщо у вас є як DPD, так і інші посилки, для них треба створити окремі етикетки Нової Пошти, бо відправка відбувається у різні міста. 

Щоб зберегти налаштування і далі використовувати їх за замовчуванням, натисніть кнопку “Зберегти”. 

Після того, як ви вказали всі дані, натисніть “Продовжити”.

4. У наступному вікні вкажіть опис товару або товарів у коробці українською мовою. Також необхідно зазначити загальну вартість усіх товарів у гривнях. Зверніть увагу, сума товарів у посилці не може перевищувати або дорівнювати 10000 UAH. У полі “Коментар” через кому вкажіть міжнародні трек-номери всіх посилок, що знаходяться у загальній коробці.

5. Вкажіть габарити загальної коробки та розрахуйте вартість доставки Новою Поштою по Україні до нашого Консолідаційного центру у Києві або Чернівцях. Довжина найбільшої сторони не повинна перевищувати 300 см, довжини інших сторін не повинні перевищувати 120 см і 120 см відповідно. Максимальна вага не повинна перевищувати 1000 кг. Вартість доставки буде вказана у доларах (вираховується з особистого кабінету за комерційним курсом ПриватБанку) вже зі знижкою 10%.

6. Перевірте вказану інформацію та, якщо все вірно, натисніть “Створити”. У разі, якщо вам треба виправити інформацію, поверніться назад та відредагуйте її.

7. Після того, як все буде оформлено, для вас будуть сформовані документи, які ви можете роздрукувати.

8. Ваші документи зберігаються у розділі меню “Мої відправки” - “Надіслані посилки” - “Нова Пошта Україна”. Ви завжди можете їх там знайти та роздрукувати.

Щоб відмінити створену етикетку потрібно перейти в пункт меню "Надіслані посилки" - "Нова Пошта Україна" та натиснути "Запросити відміну".

Якщо ви не маєте змоги роздрукувати документи, можна показати їх оператору у відділенні Нової Пошти на телефоні. Система надасть вам 2 екземпляри документів, вам достатньо роздрукувати лише один. 

Оператор у відділенні Нової Пошти відсканує штрих код (з роздрукованих документів або з вашого телефону) та сформує етикетку для посилки. 

Також ви можете просто продиктувати трек-номер оператору або самостійно у будь-якому відділенні Нової Пошти на касі самообслуговування, скануючи штрих код, підготувати та наклеїти етикетки. 

Якщо у вас немає можливості звернутися в обране вами при оформленні відділення Нової Пошти, ви можете звернутися у будь-яке інше відділення (в межах обраного міста), яке буде для вас зручне.  

За детальною інформацією щодо інших питань, ви можете звернутися до нашої Служби Підтримки або знайти інформацію на сайті.

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
нова пошта, доставка, відправка по україні, відправка, доставка по україні, як відправити посилку, куди віднести посилку, склад в україні, новая почта, доставка, отправка по украине, отправка, доставка по украине, как отправить посылку, куда отнести посылку, склад в украине