Chat with us, powered by LiveChat

Як імпортувати замовлення з Etsy (CSV та авторизація магазину Etsy) в кабінет Western Bid

Якщо ваш магазин на Etsy має платіжну систему Etsy Payments, замовлення автоматично будуть з’являтися в особистому кабінеті тільки за умови, що ви авторизували магазин в системі Western Bid.

Поповнити баланс кабінету Western Bid для створення відправок ваших замовлень ви можете за допомогою PayPal та Payoneer. Ви можете використати ці кошти для створення відправки, оплати маркетингових послуг, оплати послуг Western Bid та виводу.

Для того, щоб обробляти замовлення, можна:

- авторизувати ваш Etsy магазин у системі Western Bid,

- синхронізувати ваш магазин з системою KeyCRM,

- викачати з магазину Etsy CSV-файл із замовленнями, а потім завантажити його ж до кабінету Western Bid.

Також через систему KeyCRM ви можете одразу створювати відправки, детальніше - тут.

Авторизація магазину Etsy в Western Bid

Даний вид інтеграції допоможе вам синхронізувати замовлення з магазину Etsy із вашим особистим кабінетом Western Bid в декілька кліків. Синхронізовані замовлення будуть з'являтися у вигляді зовнішнього товару у вашому особистому кабінеті, звідки ви зможете створити відправку потрібним вам способом, а саме:

- UPS

- FedEx

- Нова Пошта

- Консолідація Директ

- Консолідація Плюс

- DPD до Європи

- УкрПошта

Для можливості синнхронізації замовлень з Etsy необхідно одноразово авторизувати ваш магазин Etsy. Для цього існує два способи.

Перший спосіб: в особистому кабінеті Western Bid натиснути на іконку людини в правому верхньому кутку і вибрати пункт "Etsy авторизація":

Другий спосіб: перейти в пункт меню "Мої відправки" - "Зовнішній товар" і натиснути кнопку "Імпортувати з Etsy":

{wrap--two-columns}

{wrap--column-part}

{/wrap--column-part}

{wrap--column-part}

Далі у вікні, що відкрилося, у вкладці "Завантаження з Etsy", натиснути кнопку "Авторизація" і зазначити, що ви згодні з правилами пересилання.

{/wrap--column-part}

{/wrap--two-columns}

Після кліку на кнопку "Авторизуватися", відкриється сторінка входу у магазин Etsy. Вам необхідно ввести логін та пароль від вашого магазину (який ви бажаєте прив'язати до системи Western Bid для синхронізації замовлень). Після чого буде вікно із умовами співпраці, де потрібно надати дозвіл на авторизацію.

{wrap--two-columns}

{wrap--column-part}

Далі, якщо все було виконано успішно, ви повернетеся в особистий кабінет Western Bid та побачите сповіщення що авторизація пройшла успішно.

{/wrap--column-part}

{wrap--column-part}

{/wrap--column-part}

{/wrap--two-columns}

Після успішної авторизації Etsy ви можете синхронізувати замовлення за обраний вами період. Для цього в особистому кабінеті Western Bid перейдіть в пункт меню "Мої відправки" - "Зовнішній товар" та натисніть кнопку "Імпортувати з Etsy". Там у вкладці "Завантаження з Etsy" можна буде обрати раніше доданий магазин Etsy (якщо їх декілька), а якщо доданий магазин один, то він буде відображатися автоматично, оберіть період, за який потрібно додати замовлення та натисніть кнопку "Завантажити".

У наступному вікні ви побачите список доступних замовлень, та зможете відмітити, які саме бажаєте додати в систему Western Bid.

Після того, як ви відмітили необхідні замовлення, натискаєте кнопку "Завантажити", і вони з'являться у вас у меню "Зовнішній товар". При наступному імпорті замовлень не потрібно буде проходити авторизацію магазину, потрібно тільки ввести назву магазину і вибрати період, за який потрібно додати замовлення.

{wrap--two-columns}

{wrap--column-part}

{/wrap--column-part}

{wrap--column-part}

Для автоматичного завантаження замовлень в систему Western Bid, після підключення магазину, перейдіть в пункт меню "Etsy авторизація".

{/wrap--column-part}

{/wrap--two-columns}

Далі, в доданому магазині, відмітьте пункт "Автоматичне завантаження замовлень".

Як авторизувати декілька магазинів Etsy в особистому кабінеті Western Bid

Якщо ви вже авторизували один магазин і хочете додати інший, необхідно в особистому кабінеті Western Bid праворуч угорі натиснути на іконку людини, перейти в пункт меню "Etsy авторизація" і на сторінці, що відкрилася, натиснути "Додати новий Etsy магазин".

Після кліку на кнопку "Додати новий Etsy магазин", відкриється сторінка входу у магазин Etsy. Вам необхідно ввести логін та пароль від вашого магазину (який ви бажаєте прив'язати до системи Western Bid для синхронізації замовлень). Далі буде вікно із умовами співпраці, де потрібно надати дозвіл на авторизацію.

Як викачати CSV-файл з Etsy

{wrap--two-columns}

{wrap--column-part}

{/wrap--column-part}

{wrap--column-part}

1. Відкрити “Shop Manager” вашого магазину та натиснути “Settings”.

{/wrap--column-part}

{/wrap--two-columns}

{wrap--two-columns}

{wrap--column-part}

{/wrap--column-part}

{wrap--column-part}

2. Обрати “Options”.

{/wrap--column-part}

{/wrap--two-columns}

3. Перейти у вкладку “Download Data” та пролистати до пункту “Orders”.

4. В першому випадаючому списку обрати “Order Items”.

Нижче вибрати місяць за який потрібно завантажити інформацію про замовлення.

Натиснути “Download CSV”. Після кліку, вам на електронну пошту, прив'язану до магазину Etsy, надійде лист із посиланням на необхідний файл. Натисніть на кнопку "Download Now" та збережіть цей файл.

Як завантажити CSV-файл в кабінет Western Bid

1. В особистому кабінеті Western Bid, перейти у вкладку “Мої відправки” - “Зовнішній товар”, та натиснути кнопку “Імпортувати з Etsy”

{wrap--two-columns}

{wrap--column-part}

{/wrap--column-part}

{wrap--column-part}

2. Натиснути “Обрати файл” та вибрати підготовлений файл CSV із замовленнями з вашого магазину Etsy.

Відмітити що погоджуєтеся із правилами обслуговування Western Bid.

Натиснути “Завантажити”

{/wrap--column-part}

{/wrap--two-columns}

3. У вікні перегляду файлу CSV ви можете, відмітивши, обрати декілька замовлень або ж усі одразу.

Якщо у вас на Etsy, в одному замовленні, було декілька товарів, це буде показано у стовпці “Кількість товарів” відповідною цифрою та буде імпортовано різними транзакціями (на один товар одна транзакція).

Якщо замовлення вже було відправлено, ви побачите дату відправки у відповідному стовпці “Дата відправки”.

Можливі помилки при завантаженні файлу з Etsy

1. Файл для завантаження до особистого кабінету Western Bid, повинен бути англійською мовою. Якщо у вас в налаштуваннях магазину чи браузера увімкнений перекладач, потрібно передивитися файл та перевести його англійською мовою.

2. Поле індексу є обов'язковим, будь ласка, після формування файлу передивіться чи до усіх транзакцій є вказаний індекс. Нагадуємо, якщо країна немає індексу (Гонконг або ОАЕ), потрібно вказати "00000".

3. Також поле Штату повинно бути вказано вірним кодування, передивіться файл, оскільки там може бути вказана назва міста.

При завантаженні файлу імпорту до кабінету Western Bid, в разі помилки система покаже які саме помилки є у файлі, будь ласка, відкоригуйте файл та спробуйте знову.

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
імпорт, etsy, импорт, етсі, этси, єтсі, import, імпорт замовлень, імпорт товарів, додати товар, добавить товар, Etsy, етсі, етси, этси, інтеграція, інтеграція магазину, інтеграція магазину етсі, інтеграція етсі, інтеграція магазину etsy, інтеграція etsy, інтегрувати магазин на Etsy, інтегрувати, інтегрувати магазин, інтегрувати магазин на етсі, інтегрувати етсі, интеграция, интеграция магазина, интеграция магазина этси, интеграция этси, интеграция магазина etsy, интеграция etsy, интегрировать магазин на Etsy, интегрировать, интегрировать магазин, интегрировать магазин, интегрировать магазин на этси, интегрировать этси