Chat with us, powered by LiveChat

Як вивести гроші на аккаунт Payoneer?

Для початку, вам необхідно додати реквізити вашого облікового запису Рayoneer для виведення коштів. Для цього виберіть пункт меню “Виведення коштів” – “Управління реквізитами” – “Додати нові реквізити”.

Виберіть “Карта Рayoneer” і заповніть всі необхідні дані.

Зверніть увагу! Реквізити можливо зберегти тільки для одного аккаунта Payoneer. Вивід коштів також можливий виключно на 1 акаунт Payoneer.

Підтвердження реквізитів займає близько 3-х робочих днів.

Аби подати запит на виведення коштів, потрібно обрати розділ меню “Виведення коштів” – “Створити запит” – вибрати транзакції для виведення та спосіб оплати “Карта Payoneer” і натиснути “Відправити”.

Термін виведення 1-2 робочих дні. Мінімальна сума виведення $ 100, максимальна сума виведення не обмежена.

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
як отримати картку пайонір паянір пейонір Payoneer, як вивести кошти гроші на Payoneer, як підтвердити реквізити пайонір в системі вестерн бід Western Bid, мінімальна сума виводу коштів виведення грошей на Payoneer, как получить карту пайонир паянир пейонир Payoneer, как вывести средства деньги на Payoneer,как подтвердить реквизиты пайонир в системе вестерн бид Western Bid, минимальная сумма вывода средст денег на Payoneer