Chat with us, powered by LiveChat

Як поповнити рахунок за допомогою Stripe

У випадку, якщо є необхідність поповнити рахунок для повернення платежу покупцю за скаргою, доплатою за доставку або в інших ситуаціях, ви можете поповнити рахунок через PayPal, Payoneer або Stripe.

Ви можете використати ці кошти для створення відправки, оплати маркетингових послуг, оплати послуг Western Bid.

Зверніть увагу: коли ви поповнюєте свій рахунок за допомогою Stripe, до суми додається комісія Western Bid - 3%. Та сума, яку ви вказуєте для поповнення балансу, – це сума, яку ви хочете зарахувати на рахунок. Stripe нарахує додатково від цієї суми свою комісію - 4.4% + $0.3.

На балансі в Особистому Кабінеті Western Bid у вас відобразиться сума, яка буде зарахована на рахунок після вирахування комісій платіжних систем.

Щоб поповнити рахунок за допомогою Stripe необхідно дотримуватись нескладної інструкції, а саме:

Крок 1

В особистому кабінеті Western Bid перейдіть в меню поповнення. Зробити це можна натиснувши "Поповнити" в правому верхньому куті, або ліворуч в меню перейдіть в "Мої фінанси" - "Поповнити баланс"

поповнення stripe

Крок 2

Виберіть третій пункт "Stripe" і введіть суму поповнення. Система покаже скільки потрібно сплатити з урахуванням комісії.

поповнення страйп

Крок 3

Введіть дані картки, якою хочете поповнити баланс особистого кабінету Western Bid, і натисніть "Pay".

поповнення кабінету western bid

Зверніть увагу! У перший раз потрібно буде вказати інформацію про власника картки. Якщо ви платитимете з одного пристрою, то наступні рази платіжні дані вводити не потрібно, вони будуть автоматично заповнені.

поповнення кредитною карткою

Після успішного проведення платежу, ви побачите вікно зі статусом транзакції.

поповнення кабінету страйп

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
stripe, поповнення кабінету, поповнення stripe, поповнення страйп, поповнення карткою, поповнення кредитною карткою, поповнити кабінет, поповнення вестерн бід, поповнення western bid, пополнение кабинета, пополнение stripe, пополнение страйп, пополнение картой, пополнение кредитной картой, пополнить кабинет, пополнение вестерн бид, пополнение western bid