Chat with us, powered by LiveChat

Bid Market - a meeting place for suppliers and sellers

{wrap--akzent-text}

Що таке Bid Market?

Це закрита онлайн-платформа, доступна для кожного хто бажає передати товар на продаж. Та взяти товар на реалізацію можуть виключно авторизовані бізнес-агенти Western Bid.

У Bid Market представлені товари постачальників для продажу в магазинах бізнес-агентів – продавців з досвідом понад 300 продажів, які мають активні магазини і отримали статус бізнес-агента Western Bid.

Для бізнес-агентів – це можливість знайти унікальні товари, розширити асортимент або делегувати виробництво. А для постачальників це шанс представити свої товари на Etsy або eBay в магазинах з хорошим рейтингом, відгуками і постійним покупцями, де продажами будуть займатися професіонали.

{/wrap--akzent-text}

Як це працює

Щоб стати бізнес-агентом, потрібно написати запит з особистого кабінету в службу підтримки у відповідну тему "Bid market"

Всі ваші дані конфіденційні і не будуть розміщуватися у відкритому доступі. Бізнес-агентом може стати клієнт Western Bid, досвідчений продавець, який має понад 300 продажів на eBay або Etsy. Для отримання статусу авторизованого бізнес-агента буде потрібно пройти інтерв’ю зі співробітниками Western Bid.

В системі Western Bid створений спеціальний онлайн-маркет – Bid Market. До нього будуть мати доступ виключно авторизовані бізнес агенти.

Зареєстровані користувачі Western Bid, акаунти яких пройшли верифікацію, зможуть через свій особистий кабінет запропонувати для продажу свій товар. Його бачитимуть лише авторизовані бізнес-агенти. Вони як на аукціоні будуть пропонувати ціну для продажу цього товару. Якщо постачальника влаштовує ця ціна, він підтверджує угоду і обговорює з продавцем умови.

Ми надамо рекомендації з організації взаємовигідного співробітництва і будемо надавати інформаційну підтримку.

Грунтуючись на нашому двадцятирічному досвіді з тисячами клієнтів, ми підкажемо, які питання необхідно обговорити і на яких умовах можна працювати. Під час інтерв’ю наш співробітник дасть рекомендації та детальні інструкції з організації роботи. Усім процесом відбору товару, продажу та доставки буде керувати продавець. Робота з постачальником буде на тих умовах, на яких продавець з постачальником домовляться.

Переваги для бізнес-агентів

  • Збільшення кількості товарів і товарних ніш
  • Розширення бізнесу
  • Збільшення прибутку
  • Безцінний досвід організації та управління бізнесом

Ви самостійно зможете відібрати цікаві вам товари постачальників і домовитися про комісії. Зверніть увагу, що ті товари, які ви додасте у ваші магазини, не повинні бути заборонені до продажу через Western Bid і не повинні порушувати політику Etsy і eBay.

Як швидко знайти продавця для вашого товару?

Ви хотіли почати продавати на Etsy, але зараз реєстрація закрита? Або ви просто хочете делегувати продаж тому, хто вміє це робити?



У нас є для вас рішення! Серед клієнтів Western Bid є авторизовані бізнес-агенти – перевірені продавці на eBay і Etsy з великим досвідом у продажах. Якщо ви хочете знайти бізнес-партнера, ми допоможемо вам почати співпрацю.



Це ідеальне рішення для тих, хто дуже давно хотів знайти спосіб представити свої товари світу і почати гідно заробляти, але ніяк не міг наважитися. А також для людей, які дуже захоплені створенням свого продукту і зовсім не люблять продавати.

Як це працює

  1. Зареєструйтеся на нашому сайті. Після реєстрації ви отримаєте доступ до особистого кабінету. В особистому кабінеті вам будуть доступні всі послуги Western Bid, серед яких можливість розмістити ваш товар в безкоштовному закритому маркетплейсі BidMarket.
  2. Завантажте ваші документи для верифікації профілю. Щоб мати можливість виставити ваш товар на BidMarket для продажу його авторизованими бізнес-агентами на великих міжнародних маркетплейсах або через їхні сайти, вам потрібно верифікувати ваш профіль в системі Western Bid. Про те, як завантажити документи, можна дізнатися тут. Ваші дані не передаються жодним третім особам, в тому числі бізнес-агентам. Вони зберігаються на захищених серверах в США виключно у компанії Western Bid і потрібні для надання вам послуг.
  3. Виставте ваш товар на маркетплейсі BidMarket. Виставити товар в BidMarket можна через особистий кабінет Western Bid. Ви зможете завантажити фото товару, його опис і бажану ціну.
  4. Дочекайтеся, коли бізнес-агент запропонує вам ціну за ваш товар. Остаточну ціну призначать бізнес-агенти в форматі ставок. Ви можете вибрати ту ставку, що вам найбільше сподобається, і відхилити інші. Бізнес-агенти – це перевірені продавці, які мають досвід більше 300 продажів. Вони знають, який товар затребуваний, вміють вигідно його презентувати, а також мають магазини з хорошим рейтингом, відгуками і постійними покупцями.
  5. Підтвердіть ставку. Ви можете вибрати вподобану ставку і бізнес-агента, з яким хочете співпрацювати. Після того, як ваш вибір зроблений, ваша заявка перейде в статус закритої. Вам стануть доступні контактні дані бізнес-агента. А йому ваші контактні дані, що ви вказали для зв’язку з бізнес-агентами (вони можуть відрізнятися від ваших реєстраційних даних в системі Western Bid).
  6. Домовтеся з бізнес-агентом про умови співпраці. Бізнес-агент запропонує вам умови реалізації вашого товару. Рекомендуємо обговорити всі ключові моменти і скласти угоду в письмовому вигляді. Бізнес-агенти можуть пропонувати різні умови, ви можете на них погодитися або відхилити. Компанія Western Bid надає площадку для пошуку бізнес-партнерів і не є гарантом вашої угоди.

Чому BidMarket – вдале рішення для реалізації вашого товару?

  • Надійні партнери, з великим досвідом продажів на міжнародних ринках. Всі бізнес-агенти були перевірені відділом безпеки Western Bid і пройшли інтерв’ю;
  • Покупці з усього світу;
  • Можливість займатися улюбленим хобі без відволікання на продажі, маркетинг і рекламу.

Як виставити товар в Bid Market

Щоб запропонувати свої товари для реалізації в магазинах агентів, необхідно зареєструватися в системі на сайті Western Bid і підтвердити ваш email.

Заповнюєте всі поля пропонованої анкети і отримуєте доступ в особистий кабінет клієнта Western Bid.

Наступний важливий крок – верифікація (тобто, ваш профіль має бути підтверджений системою). Для цього необхідно надіслати нам документи, що підтверджують вашу особу. З переліком документів можна ознайомитися в статті.

Процес верифікації займає кілька робочих днів, після чого в інформації профілю з’являється статус “Підтверджено”.

Верифікованим акаунтам стає доступне особливе підменю особистого кабінету – Bid Market.

Переходимо в розділ “Контакти” і залишаємо контактну інформацію. Ця інформація буде передана обраним вами для співпраці бізнес-агентам для зв’язку.

Зазначимо, що ви можете вказати ім’я, контактний телефон та місто, відмінні від тих, що вказали при реєстрації в системі Western Bid. Пункт “Країна” в анкеті підтягується автоматично з вашого профілю і його змінити не можна. Натискаємо кнопку “Зберегти”.

Тепер в розділі “Подати заявку” можна розмістити товар, що ви хочете продавати. Виберіть категорію товару, напишіть його назву. Додайте до 4х фотографій товару. Опишіть ваш товар (основні характеристики, можливість персоналізації тощо) – до 80 символів. І поставте бажану ціну. Графу “Бажана ціна” можна залишити незаповненою. Якщо ви залишите це поле порожнім, то бізнес-агент побачить напис “Ціна договірна”.

Зверніть увагу: остаточну ціну призначає агент. Якщо вона вас влаштовує, ви можете підтвердити ставку, якщо ні – відхилити. У разі, коли на ваш товар претендують одразу кілька агентів, ціна призначається в форматі аукціону.

Натискаємо кнопку “Створити”. Заявка створена. Подивитися всі свої заяки можна в розділі “Мої заявки”.

У цьому ж розділі “Мої заявки” можна побачити статус заявок. Відфільтрувати заявки пропонується по статусах:“Відкрита” – тут відображаються всі ваші відкриті на даний момент часу заявки, що очікують ставок,“Підтверджено” – заявки, ставки на які ви підтвердили і почали роботу з бізнес-агентами,“Нові ставки” – по цьому фільтру відображаються найостанніші ставки на ваші товари, “Закрита” – заявки, закриті вами, або ті, що знаходяться в роботі – на такі заявки інші бізнес-агенти робити ставки вже не можуть.

Натиснувши на товар, можна подивитися всю детальну інформацію, а так само побачити всі зроблені на нього ставки, і, за необхідності, закрити заявку.

Якщо одна ставка підтверджена, то всі інші автоматично відхиляються. Агент може зробити нову ставку, якщо його перша ставка була відхилена.

Заявки, ставки на які ви вже підтвердили, будуть автоматично закриті і не будуть відображатися в списку товарів в Bid Market.

Якщо ви з якоїсь причини більше не хочете виставляти товар на продаж, ви можете закрити або видалити вашу заявку, натиснувши на символ з трьома крапками в правому верхньому куті. Закриту заявку можна за необхідності знову відкрити.

Бажаємо міцних партнерських зв’язків і хороших продажів!

Take a step to
company registration

Ready to get started? Please fill out the application form

The service is available for registered customers only

*all fields are required

Thank you for the request!

An email with instructions will be sent to you in response to your application within 3-5 business days from the date of submission.

Oops! Something went wrong while submitting the form.

You will also be interested in

Telegram bot

Action plan for a successful start

Join our Telegram chatbot for step-by-step instructions on how to get started and use Western Bid services.

YouTube channel

Learning and inspiration in videos

Video instructions, tips for beginners and experienced sellers on international platforms, motivation, and trend research.

Knowledge Base

Answers to all your questions

Detailed instructions on how to use Western Bid services, as well as how to arrange delivery, acceptance, and withdrawal of funds for the goods sold.

що таке бід маркет Bid Market, як стати бізнес агентом Western Bid, як зареєструватися на бід маркет, як подивитися товари на Bid Market, заявка на BidMarket, навіщо потрібен бід маркет, что такое бид маркет Bid Market, как стать бизнес агентом Western Bid, как зарегистрироваться на бид маркет, как посмотреть товары на Bid Market, заявка на BidMarket, зачем нужен бид маркет