Chat with us, powered by LiveChat

Блог

Доставка
30.05.2024

Як дешевше відправити посилку до Німеччини

Як дешевше відправити посилку в Німеччину

Вітаю - ви знайшли відповідь на це запитання! Western Bid за термінами доставки випереджає провідних перевізників, а за дешевизною - державну пошту. Читайте далі, і дізнайтеся, як можна заощадити, і відправити посилку до Німеччини з України дешевше за всіх.

Як дешевше надіслати посилку до Німеччини?

Ті, хто користується Western Bid, знають, як дешевше відправити посилку в Німеччину і країни Євросоюзу. Наш калькулятор містить кілька видів наземної доставки з України, а наші поштові вантажівки виїжджають до Німеччини щодня.

Щоб оптимізувати витрати на посилку, необхідно дотримуватися таких правил:

  • За можливості обирайте більш економічний варіант доставки. Якщо немає потреби в терміновості - завжди п відправляйте товари економ-класом. Різниця всього в кілька днів, а економія - у кілька разів мінімум.
  • Правильно оформляйте документи, і кріпіть їх до посилки скотчем. Немає нічого гіршого за посилку, від якої відліпилися всі етикетки, повірте.
  • Щоб посилка гарантовано була доставлена протягом тижня, намагайтеся зробити так, щоб вона надійшла в наш центр у Києві в четвер або п'ятницю - тоді вона в понеділок буде в Європі, і до Німеччини доїде в середу-четвер.

Не забудьте передати вашому покупцеві номер відстеження. Більшість не стануть ним користуватися, але всі західні покупці звикли отримувати такі листи. Якщо вони не отримають 2-3 листи щодо свого замовлення, мовчання продавця здасться їм підозрілим, і вони почнуть тривале листування, що забере у вас купу часу.


как дешевле отправить посылку в германию


як дешевше надіслати посилку в Німеччину

Економте на доставці до Німеччини з Western Bid

Відправлення посилок за кордон - справа клопітка і часто недешева. Особливо коли йдеться про доставку до країн Європейського Союзу, куди українські підприємці регулярно відправляють бандеролі та посилки з товарами своїм покупцям. Одним із найпопулярніших напрямків є Німеччина. Доставка в Німеччину з України стає дедалі більш затребуваною. Але високі тарифи логістичних компаній можуть стати серйозним бар'єром. На щастя, є вигідна альтернатива - Western Bid.

Western Bid - американська компанія з багаторічним досвідом у сфері міжнародної логістики. У нас є представництва в Україні, Німеччині та інших країнах, що дає змогу оперативно доставляти вантажі по всьому світу. Але головна перевага Western Bid для вас - це відчутна економія на доставці до Німеччини.

Субсидовані тарифи зі знижками до 80%

Скільки коштує відправити посилку з України до Німеччини? Завдяки партнерським угодам з провідними перевізниками, а також великому обсягу відправлень, Western Bid пропонує своїм клієнтам субсидовані ціни на доставку з величезними знижками до 80% порівняно зі стандартними тарифами. Ціни починаються всього лише від $5 доларів США.

Зручні варіанти доставки

WB надає різні варіанти доставки, включно з експрес-відправленнями для термінових посилок і більш бюджетними консолідованими відправленнями. Експрес-доставка забезпечує максимальну швидкість, але і коштує дорожче, в той час як консолідовані відправлення - більш бюджетний, але менш терміновий варіант. Це дає змогу вибрати найбільш підходящий спосіб залежно від ваших потреб і бюджету. Точні ціни можна розрахувати на нашому калькуляторі.

Зручність і надійність

Надіслати посилку в Німеччину через Western Bid дуже просто. Досить зайти в особистий кабінет користувача, вибрати відповідний варіант доставки й оформити відправлення в кілька кліків через зручний інтерфейс. Досвідчені співробітники Western Bid завжди готові надати підтримку і вирішити будь-які питання клієнтів телефоном і в онлайн-чаті.

Крім того, компанія гарантує своєчасну доставку посилок у Німеччину в чітко встановлені терміни і надає можливість відстежувати місце розташування відправлень у режимі реального часу через онлайн-сервіс.

Задоволені клієнти

Численні позитивні відгуки свідчать про високу якість послуг Western Bid і підтверджують її репутацію надійного логістичного партнера. Ми не будемо наводити тут відгуки, ви завжди можете прочитати їх у нашій відкритій групі в FaceBook та інших соцмережах - посилання внизу сторінки.

Якщо ви шукаєте надійного і вигідного логістичного партнера для відправлення посилок з України до Німеччини, Western Bid - найкращий вибір. Скористайтеся нашими послугами та заощаджуйте на міжнародних відправленнях!

Михайло Бірман
Михайло Бірман
Засновник, власник і генеральний директор Western Bid, провідної платформи в галузі e-commerce в Україні з 2001 року.

Реєстрація на подію

Залишайте заявку на реєстрацію на подію

Дякуємо за заявку!

Протягом 2 робочих днів ми надішлемо Вам лист з подальшою інформацією на вашу пошту.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
як дешевше надіслати посилку в Німеччину, відправка посилки в німеччину, доставка посилок з україни в німеччину, как отправить посылку в германию, как отправить посылку из украины в германию, как отправить посылку в германию из украины, отправить посылку в германию, як відправити посилку в німеччину, доставка посилок в німеччину, посилка до німеччини, отправить посылку из украины в германию, как отправить посылку с украины в германию, отправить посылку в германию из украины, доставка посылок из украины в германию, доставка в німеччину з україни, доставка из украины в германию, доставка в германию из украины, сколько стоит отправить посылку из украины в германию, как дешевле отправить посылку в германию, сколько стоит отправить посылку с украины в германию, сколько стоит отправить посылку в германию