Chat with us, powered by LiveChat

Що робити, якщо з посилкою в дорозі виникли проблеми?

Торговельна агенція Western Bid з 1-го серпня 2019 року ввела послугу відстеження проблем з доставкою посилок наших клієнтів, відправлених через UPS Експрес або консолідації Плюс і Директ.Western Bid моніторить всі відправлення своїх клієнтів через сайт UPS. В Особистому Кабінеті по кожній виниклій проблеми або претензії відкривається справа, в рамках якої наші менеджери повідомляють нашим клієнтам-продавцям про виниклі ситуації з доставкою.Таким чином, наші клієнти не залишаються сам на сам з можливими проблемами при доставці, а отримують кваліфіковану допомогу від наших спеціалістів. Ця послуга цілком безкоштовна.Переглянути претензії можна, натиснувши на пункт меню “UPS Моніторинг” в Особистому Кабінеті Western Bid.Для відкриття справи за вашої ініциативи слід написати нам в Особистому Кабінеті Western Bid розділ меню “Служба підтримки”.

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
проблеми з посилкою, моніторинг посилок, посилка в дорозі, посилка невідомий статус що робити, проблемы с посылкой, мониторинг посылок, посылка в пути, посылка неизвестный статус что делать