Chat with us, powered by LiveChat

Послуга друку етикеток для відправлення посилок

Western Bid надає клієнтам послугу друку документів для відправлень (до 3х посилок на день). Якщо у вас немає принтера і нема можливості роздрукувати документи, ви можете вручну зазначити на посилці:

  • ваш клієнтський номер Western Bid,
  • внутрішній номер відправлення (для консолідаційних посилок) або трек-номер (для експрес-відправлень),
  • прізвище отримувача,
  • індекс отримувача.

Співробітники консолідаційного центру роздрукують етикетки, однак у даному випадку швидкість обробки вашої посилки може збільшитися на 1-2 робочих дні. Також звертаємо вашу увагу на те, що ця безкоштовна послуга надається продавцям, які відправляють не більше 3-х посилок на день. Якщо кількість ваших відправлень у день більше 3-х, рекомендуємо роздруковувати етикетки та документи самостійно.

Наявність повної переліченої інформації виключить вірогідність помилок. Це необхідно для додаткової звірки документівпри поклейці етикетки. Якщо дані не будуть вказані або будуть вказані не всі, на жаль, ми змушені будемо відмовити в поклейці етикетки.

Зверніть увагу, посилки без етикеток, які потребують роздрукування, обробляються після посилок на яких вони є.

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
надрукувати етикетку штрих код на складі, як наклеїти етикетку на посилку, що треба писати на посилці, послуга друк етикеток, напечатать этикетку штрих код на складе, как приклеить этикетку на посылку, что нужно писать на посылке, услуга печать этикеток