Chat with us, powered by LiveChat

Як користуватися шаблонами при формуванні консолідацій Плюс і Директ?

В Особистому Кабінеті в розділі “Посилка покупцеві” є меню “Мої Шаблони”. Якщо ви продаєте однотипні товари і/або використовуєте упаковку однакового розміру, ця функція вам стане в нагоді. Ви можете використовувати необмежену кількість шаблонів для своїх відправлень.

Для користування функцією зайдіть в “Посилки покупцеві” → “Мої шаблони” і натисніть на “Додати шаблон”.

У вікні, що відкриється, заповніть поля, що є типовими для цього виду товарів. Ви зможете змінити значення пізніше, як в самому шаблоні, так і в процесі формування консолідації.

Всі створені шаблони зберігаються в розділі “Мої шаблони”.

Надалі при виборі товарів для консолідації ви зможете за бажанням застосувати збережений шаблон до будь-якої посилки або до всіх посилок, що ви відправляєте консолідацією Плюс або Директ.

Зверніть увагу! При створенні шаблону, ви обираєте бажаний спосіб пересилки. Однак якщо ви створюєте відправку, із застосуванням шаблону, на адресу куди не можна використати обраний в шаблоні спосіб пересилки, то потрібну вручну обрати цей спосіб.

Наприклад: в шаблоні ви ввели габарити посилки, та обрали спосіб пересилки "UPS Surepost". Ви хочете застосувати цей шаблон для створення відправки у Францію. Після застосування шаблону, габарити автоматично стануть такі, як потрібно, а спосіб пересилки не зміниться, оскільки у Францію працює "Economy DDU". Тому вам потрібно буде самостійно обрати спосіб пересилки.

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
як створити шаблон посилки, як зберегти шаблон консолідації, як додати шаблон для консолідацій плюс і директ, как создать шаблон посылки, как сохранить шаблон консолидации, как добавить шаблон для консолидаций плюс и директ