Chat with us, powered by LiveChat

Блог

PayPal
08.07.2024

PayPal - Monobank

paypal monobank

Покупці Ваших товарів оплачують через PayPal, а Ви отримуєте гроші на MonoBank

Компанія Western Bid пропонує унікальні можливості для українських підприємців, які продають товари на міжнародних ринках. У тому числі, здійснювати продажі через Western Bid, і отримувати гроші за товар шляхом PayPal MonoBank. Однією з ключових переваг є можливість прийому платежів через PayPal без подвійної конвертації, що значно спрощує фінансові операції та знижує витрати.

Основні моменти

  1. Проблема отримання коштів PayPal MonoBank: Багато користувачів стикалися з проблемою отримання коштів в Україні. На сьогоднішній день отримати комерційні оплати в Україні неможливо.
  2. Рішення від Western Bid: Якщо ваш магазин підключений до платформи Western Bid, ви можете уникнути цієї проблеми. Компанія пропонує рішення, що дозволяє оплачувати західним покупцям у доларах США, а ви зможете отримати долари на доларову картку Monobank без додаткових витрат на конвертацію.

Переваги використання платформи Western Bid

  1. Зручність: Платформа Western Bid дозволяє українським продавцям легко інтегрувати магазин на будь-якій платформі з PayPal, забезпечуючи простоту виведення коштів на Monobank.
  2. Економія: Відсутність подвійної конвертації дозволяє зберегти більше зароблених коштів.
  3. Швидкість: Операції здійснюються швидко, що забезпечує безперебійний потік фінансів для вашого бізнесу.
  4. Безпека: Усі фінансові операції захищені високим рівнем безпеки, що гарантує збереження ваших коштів.

Покрокова інструкція для виведення коштів при отриманні гуманітарної допомоги через PayPal у Monobank

paypal україна

Для некомерційних платежів ви можете використовувати наступну схему виведення з вашого особистого пейпал-акаунта за шляхом PayPal Monobank.

  1. Перевірка залишку на PayPal: Перед початком операції необхідно переконатися, що на вашому рахунку PayPal достатньо коштів для виведення.
  2. Підключення доларової картки Monobank: Додайте картку Monobank до вашого акаунту PayPal і підтвердіть її. Для цього необхідно, щоб на картці було щонайменше $1.95, які будуть використані для підтвердження.
  3. Виведення коштів: Виберіть суму, яку хочете вивести, і підтвердіть операцію.
  4. Перевірка: Після завершення операції перевірте баланс на картці Monobank для підтвердження успішного виведення коштів.

Додаткові можливості WB

Крім виведення коштів, платформа Western Bid пропонує ще низку переваг для українських підприємців:

  1. Оплата за пересилання товарів: Ви можете оплатити за пересилання товарів через PayPal без конвертації валют.
  2. Підтримка різних платіжних систем: Крім PayPal, покупці ваших товарів можуть використовувати інші платіжні системи, такі як Stripe, що забезпечує ще більшу гнучкість у фінансових операціях.
  3. Інтеграція з популярними торговельними платформами: Western Bid підтримує інтеграцію з такими платформами, як eBay, Amazon, Etsy і Shopify, що дає змогу легко керувати продажами та фінансами.

Використовуйте можливості платформи Western Bid і забезпечте своєму бізнесу стабільний фінансовий потік без зайвих витрат!

Михайло Бірман
Михайло Бірман
Засновник, власник і генеральний директор Western Bid, провідної платформи в галузі e-commerce в Україні з 2001 року.

Реєстрація на подію

Залишайте заявку на реєстрацію на подію

Дякуємо за заявку!

Протягом 2 робочих днів ми надішлемо Вам лист з подальшою інформацією на вашу пошту.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
paypal monobank, paypal, paypal украина, paypal ua, paypal ukraine, paypal в украине, paypal в україні, paypal регистрация, paypal что это, paypal це, paypal україна, paypal monobank, paypal регистрация украина, как получить деньги на paypal, що таке paypal, paypal me, як вивести гроші з paypal, paypal business, как вывести деньги с paypal, paypal business account, paypal приватбанк, paypal украина регистрация, paypal в украине как принимать и выводить деньги, как вывести деньги с paypal на карту в украине, paypal україна реєстрація, як вивести гроші з paypal в доларах, как получить перевод paypal в украине, оплата через paypal, як отримати гроші на paypal, какие банки работают с paypal в украине, як користуватися paypal, paypal cash украина, paypal to usdt, чи працює paypal в україні, paypal як вивести гроші, работает ли paypal в украине, оплата paypal, как настроить paypal на получение денег, комиссия paypal, paypal як працює, paypal fees, как подключить paypal к сайту, как подключить пай пал, подключение paypal к сайту, как подключить оплату paypal на сайт, подключить paypal на сайт, подключить paypal к сайту, paypal подключить к сайту