Chat with us, powered by LiveChat

Блог

Доставка
21.07.2024

Міжнародна доставка з України: ціни та правила


Міжнародна доставка з України


Международная доставка из Украины

Чи знаєте ви, як працює міжнародна доставка? Міжнародна доставка з України у 2024 році працює за єдиним принципом: усі отримані для доставки посилки відправляють автомобільним транспортом з України до Європи, де їх передають логістичним службам для подальшої доставки.

Як розрахувати вартість посилки


Міжнародна доставка з України Вартість доставки


Международная доставка из Украины Стоимость доставки

Нині міжнародною доставкою займаються як великі українські компанії, так і не дуже, і розкид цін величезний. У нас ціни на відправлення посилки з України за кордон починаються від $4.00 за посилку.

Потрібно пам'ятати, що впливає на вартість відправлення посилки за кордон. А впливають три складові: вага, розміри та вартість вкладення. Залежно від цих параметрів змінюється вартість. У різних програм є так звані порогові параметри, і вийшовши за їхні межі навіть на сантиметр, можна позбутися знижки.

Як же знайти найдешевшу міжнародну доставку з України? Щоб її знайти, порівняйте тарифи різних служб доставки, представлених на нашому сайті. Зверніть увагу на консолідовані доставки Консолідація Плюс і Консолідація Директ (для великих експортерів).

У наш час усі компанії стверджують, що пропонують найнижчі тарифи на міжнародну доставку. Однак правда в тому, що найнижчі ціни з України по всьому світу пропонує доставка Консолідація Плюс від Western Bid.

Хочете вибрати недорогу, але надійну доставку? Тоді ви в правильному місці. Доставка через Western Bid з України на сьогоднішній день є найдешевшою і найнадійнішою. Виберіть оптимальні терміни і швидкість доставки на нашому калькуляторі, і відправте першу посилку вже сьогодні.

Які ризики пов'язані з дешевою міжнародною доставкою? Дешева міжнародна доставка відрізняється від дорогої насамперед термінами доставки. Також, через тривалий час у дорозі ми рекомендуємо упаковувати посилки для недорогої доставки більш ретельно.

До того ж, можна отримати страховку і при дешевій доставці. Ви можете оформити страховку від втрати на будь-який зі способів доставки Western Bid за 1% від вартості вкладення.

Щоб дізнатися, який сервіс доставки дешевше для відправки в Європу/США, слід пам'ятати, що доставка може бути наземною та авіа. В Європу кращі ціни у наземних доставок, а в США дешевше відправляти через Консолідацію Плюс авіадоставкою.

Для того, щоб визначити, яка поштова служба пропонує найнижчі тарифи для посилок певної ваги, ми рекомендуємо почати з калькулятора пересилання. На нашому сайті представлені майже всі доставки, які відправляють невеликі посилки за кордон. Наш калькулятор допоможе вам визначитися з вартістю для кожної вагової категорії.

На нашому сайті можна порівняти ціни різних служб міжнародної доставки. Якщо ви знаєте адресу одержувача, то наш калькулятор покаже вам діючі на даний момент тарифи всіх способів доставки, доступних через Western Bid, включно з УкрПоштою і НоваПоштою.

Прихованих комісій або зборів при міжнародній доставці немає. Усі комісії та збори враховані в кінцевій вартості доставки, яку показує наш калькулятор. Звичайно ж, якщо зазначені вами габарити і вага не відповідають реальним, то доведеться доплатити, щоб посилку доставили одержувачу, проте жодні штрафи на сьогоднішній день за помилки в оформленні не передбачені.

Розрахувати остаточну вартість з урахуванням митних зборів дуже просто, але потрібно мати на увазі кілька речей:

1. Для кожної країни мита різні. Зазвичай, якщо одержувач не сплатив мита під час купівлі (наприклад, на Etsy), то він - а не ви - зобов'язаний сплатити мито під час отримання.

2. Для зручності наших клієнтів, для деяких видів доставок до Європи ми передбачили можливість оплати ввізного мита відправником (і вона включена у вартість доставки).

Буває, що вартість доставки виявилася вищою, ніж планувалося. Зазвичай таке трапляється, коли спочатку неправильно було вказано вагу і розміри посилки. У такому разі ви можете скасувати оплачене пересилання й оформити посилку заново.


Міжнародна доставка з України Найкращі ціни на доставку


Международная доставка из Украины Лучшие цены на доставку

Терміни та якість міжнародної доставки

Звичайно ж, перше питання, на яке слід отримати відповідь - це як швидко можна доставити посилку за кордон з України? Експрес-доставка з нашого центру в Києві в країни Європи займає три робочих дні, а в США - п'ять днів.

Корисно також знати, яка компанія пропонує найшвидші терміни доставки і яка компанія доставляє посилки швидше за всіх. Згідно з нашими даними, найшвидшою кур'єрською компанією є UPS, що пропонує кур'єрську доставку Express.

Пам'ятайте, що на терміни і швидкість міжнародної доставки можуть вплинути кілька факторів. Оскільки авіадоставка на сьогоднішній день (жовтень 2024 року) з України неможлива, то всі посилки спочатку доставляються в Європу наземним транспортом, а звідти розлітаються по світу. Тому швидкість доставки може залежати від військової обстановки в Україні, а також від різних погодних умов у різних частинах світу. Ще одним фактором є передноворічний час, коли терміни доставки традиційно збільшуються.

Ми працюємо тільки з тими компаніями, які мають найкращу репутацію в міжнародній доставці. UPS і FedEx ділять між собою перше і друге місце. Ми не працюємо з компаніями, які себе погано зарекомендували.

Ось порада, яка допоможе вам уникнути пошкодження посилки під час доставки за кордон. Головне - це надійне пакування. Стандартом хорошого пакування є тест, під час якого посилку падають з двометрової висоти на бетонну підлогу. Якщо ваша посилка пройде такий тест без пошкодження вмісту, то, найімовірніше, вона доїде до покупця, не пошкодивши вмісту.


Міжнародна доставка з України Робіть Надійне Пакування


Международная доставка из Украины Делайте Надежную Упаковку

Звісно, є гарантії, які надає будь-яка служба доставки щодо якості та термінів. Певні гарантії надають майже всі служби міжнародної доставки, представлені на нашому сайті. Вам необхідно ознайомиться з кожним із способів, пройшовши за посиланнями на нашій сторінці, щоб дізнатися докладніше про кожен спосіб, умови роботи та гарантії.

Запитання та відповіді про міжнародну доставку з України

Скільки коштує експрес-доставка за кордон? Експрес-доставка з Києва до США починається від $24 доларів за посилку. Експрес-доставка в Європу починається від $17 за посилку.

Який сервіс дає змогу доставити документи/вантажі за 1-2 дні? Наразі в Україні такої доставки не існує. Найкоротший час доставки з Києва до Європи становить 3 робочих дні.

Як розрахувати вартість міжнародної доставки? Найпростішим способом є розрахунок вартості посилки на нашому калькуляторі. Якщо з якоїсь причини ви не можете ним скористатися, зверніться до операторів у чаті обслуговування або зателефонуйте нам за безкоштовним номером.

Які чинники впливають на ціну доставки: вага, розміри, віддаленість? Дійсно, ці фактори впливають на ціну доставки. Також потрібно враховувати, що більшість способів доставки відправляють за розрахунковою, а не актуальною вагою. Розрахункова вага залежить від габаритів посилки. У нашому калькуляторі вже вбудовано визначення розрахункової ваги, тому ви завжди отримуєте актуальну ціну пересилання.

Також на вартість доставки можуть вплинути наявність або відсутність IOSS номера (цей номер підтверджує сплату одержувачем ввізного мита), та оціночна вартість вкладення, яка може перевищувати неоподатковувану максимальну вартість вкладення. Іноді посилка, що доставляється у важкодоступні місця, також коштує значно дорожче. Знову ж таки, наш калькулятор надасть вам кінцеву ціну відправки. Якщо ви вказали вагу, габарити і вартість вкладення правильно, то ми ніколи не зателефонуємо і не попросимо доплати, як роблять інші компанії.

Як змінюються ціни на міжнародну доставку у святкові періоди? Зазвичай на період з 1 жовтня по 15 січня міжнародні доставки вводять так званий Pick Surcharge у розмірі до $1 за посилку. Щороку ми інформуємо наших клієнтів про такі підвищення, і інформація про них є в розділі новин в особистому кабінеті.

Які сезони найбільш завантажені для служб доставки? Усі світові служби доставки сповільнюють роботи в передноворічний період, який починається наприкінці листопада - на початку грудня. Також традиційно бувають затримки в період ураганів у південній частині США з липня по кінець вересня.

Як уникнути затримок при міжнародній доставці в пікові сезони? Інформуйте покупців і відправляйте посилки якомога швидше.

Які збори або податки включені у вартість міжнародної доставки? В оголошену нами вартість не входить необов'язкове страхування посилки про втрату, а також митні збори, які, можливо, буде необхідно сплатити одержувачу, якщо він цього не зробив під час купівлі у вас товару.

Як розрахувати митні збори і податки при відправленні за кордон? У кожної країни, як правило, існують свої митні правила ввезення товарів. Однак у загальних рисах правила виглядають так: якщо ви надсилаєте куплений на маркетплейсі товар вашому покупцеві в Євросоюзі, і вартість товару до 150 євро, а під час оплати покупець сплатив VAT, то ні ви, ні він мита не сплачуєте. В інших випадках мито і VAT оплачує одержувач. У США ви можете відправляти безмитно посилку з оціночною вартістю до $800. Більш докладно всі митні збори описані на сторінках нашого сайту - скористайтеся опцією Пошук.

Чи входить страховка у вартість міжнародної доставки? Експрес-відправлення через UPS і FedEx автоматично застраховані від втрати на $100 доларів, і ця страховка входить у вартість оплати. Для інших відправлень ми рекомендуємо страхувати посилку нашою страховкою за 1% від вартості вкладення.


Міжнародна доставка з України Купіть Страхування


Международная доставка из Украины Купите Страхование

Як отримати знижку на міжнародну доставку? Відправляючи посилку через Western Bid, ви отримуєте знижки до 80% від базової ціни. Через великий обсяг відправлень (а ми відправляємо тисячі посилок щодня), ми отримуємо знижки у поштових операторів і передаємо ці знижки вам. На сьогоднішній день в Україні ми надаємо найкращі ціни на міжнародне пересилання.

Крім того, якщо ви відправляєте 8 посилок на день і більше, то для вас відкрито спеціальну доставку Консолідація Директ, яка надає Вам найнижчі ціни завдяки тому, що ви самі збираєте консолідаційні посилки, і тим самим заощаджуєте на пересиланні.

Як заощадити на міжнародному пересиланні? Є кілька можливостей заощадити на пересиланні:

1. Відправити товари в наш фулфілмент центр, а звідти вже розсилати після продажу кінцевим покупцям.

2. Якщо ви не з Києва, то можете відправити нам до Києва кілька посилок в одній коробці Нової пошти.

3. При великому обсязі ви можете скористатися Консолідацією Директ.

Яку службу обрати для відправлення міжнародних документів? Оскільки документи зазвичай достатньо легкі, і при цьому дуже важливі, тому ми рекомендуємо відправляти їх через нас кур'єрськими експрес-доставками UPS або FedEx.

Чи можна надіслати документи за кордон через кур'єрську службу? Звичайно, можна.

Які компанії забезпечують доставку документів з України? На сьогоднішній день ви можете скористатися послугами FedEx і DHL, однак ціни будуть значно вищими, ніж у нас.

Яка служба найкраще підходить для відправлення посилок за кордон? Усі способи відправлення, представлені на нашому сайті, призначені саме для того, щоб відправляти посилки з України за кордон.

Які обмеження існують для відправлення міжнародних посилок? Для кожного способу відправлення існують обмеження за вагою і габаритами. Кур'єрські компанії не приймають посилки розрахунковою вагою понад 70 кг. Ми також не приймаємо посилки оціночною вартістю вище $2500 доларів.

Чи можна надіслати посилку нестандартних розмірів? Перевірте на нашому калькуляторі. Якщо ви побачите ціну доставки, значить ми приймемо таку посилку. Якщо ж розміри перевищать допустимі, то калькулятор повідомить вам, які є ліміти для конкретного способу.

Які кур'єрські служби працюють з Україною? Які компанії надають кур'єрську доставку за кордон? Наразі кур'єрські послуги з надають три компанії: UPS (ексклюзивно через Western Bid), FedEx і DHL.


Міжнародна доставка з України Правила та Ціни


Международная доставка из Украины Правила и Цены

У чому різниця між звичайною та кур'єрською доставкою? Кур'єрська доставка більш швидка і надійна. І, як наслідок, дорожча. До того ж, кур'єрська доставка доступна в усі країни світу, тоді як консолідаційна має свої географічні обмеження.

Як відстежувати міжнародну посилку? Якщо ви відправили посилку через Western Bid, ви завжди можете відстежити її рух на нашому сайті. Крім того, ми надаємо вам міжнародні номери відстеження, які дають змогу стежити за посилкою на сайтах кур'єрських служб або просто в Google.

Які служби міжнародної доставки надають онлайн-трекінг для посилок? Усі способи доставки і всі служби доставки, представлені на нашому сайті, розраховані на пересилання товарів покупцям, і тому всі надають номери відстеження (трекінг-номери).

Як дізнатися, де знаходиться моя посилка на даний момент? Ви можете вставити номер відстеження у форму відстеження на сайті Western Bid Або на сайті служби доставки. В особистому кабінеті Western Bid також можна просто клікнути на номер відстеження в розділі Відправлені посилки, і ви одразу ж отримаєте статус доставки.

Що робити, якщо посилка не відстежується? Насамперед - не потрібно панікувати. Перевірте трек-номер посилки на різних сайтах. Якщо посилка все ж не відстежується протягом 5 днів або більше з моменту відправлення, вам необхідно звернутися до служби підтримки. Якщо посилка відправлена через WB, то створіть запит (тікет) в особистому кабінеті, ми відповімо протягом одного робочого дня.

Чи можна підключити відстеження посилки до мого Shopify/Etsy магазину? У кожному онлайн-магазині є можливість повідомляти покупця про статус відправлення. Особистий кабінет Western Bid дає змогу автоматично надсилати номери відстеження в різні системи та маркетплейси.

Які служби доставки підтримують API для інтеграції відстеження? Усі відомі нам служби доставки, включно з нами самими, мають можливість інтеграції за API.

Які обмеження існують для міжнародної доставки? Що не можна відправляти за кордон? Звісно ж, ви не можете відправляти будь-що куди завгодно. Тому існує ціла низка обмежень, про які слід знати:

1. Обмеження вкладення. У країни-відправника, так само, як і у країни-одержувача, є власні митні правила ввезення і вивезення. Зокрема, наприклад, з України заборонено вивезення бурштину, а в США заборонено (без спецдозволу) ввезення будь-якої живої флори або фауни. Ми постаралися звести всі обмеження щодо вкладення до єдиного списку, який ви знайдете на нашому сайті. У загальних же рисах, можна сказати, що жодним способом не можна відправити рідини, харчові продукти, наркотики і зброю.

2. Обмеження за розмірами і вагою. Для кожного способу вони свої, але загалом, ми не займаємося великогабаритними товарами, а також не приймаємо посилки вагою понад 70 кг.

3. Обмеження за географією. Ми не відправляємо посилки в країни, що перебувають під санкціями США та Євросоюзу.

Які країни мають найжорсткіші вимоги для ввезення товарів? Крім країн під санкціями, найскладніші правила відповідності та регулювання ввезення товарів у Індії, Саудівської Аравії, Узбекистану, Гонконгу та Аргентини.

Як зміняться ціни на міжнародну доставку в найближчі роки? Ціни зростатимуть.

Що робити, якщо посилка загубилася? Незалежно, чи була посилка застрахована чи ні, повідомте, будь ласка, нашу службу підтримки клієнтів про це.

Як подати претензію в разі затримки або пошкодження посилки? У таких випадках ми завжди радимо звернутися до компанії перевізника. Якщо ви відправляли з Western Bid, то в розділі Допомога особистого кабінету створіть запит (тікет), і ми відповімо вам протягом одного робочого дня.

Як отримати компенсацію за пошкоджений товар при міжнародній доставці? У всіх випадках пошкодження рекомендується одержувачу скласти акт про те, що посилка була пошкоджена. Ви, як відправник посилки, зможете потім звернутися до служби підтримки перевізника з таким актом і вимагати відшкодування збитків.

Як вирішувати питання з митницею при міжнародній доставці? Як правило, митниця не має претензій до відправника (за рідкісним винятком). Здебільшого всі проблеми з митницею вирішує одержувач посилки.

Як обрати службу доставки під час старту інтернет-магазину? Магазину-початківцю особливо важливо надати максимальну зручність покупцям, тому буде краще, якщо в магазині пропонуватиметься як кур'єрська, так і економічна доставка. Надалі, спираючись на дані продажів, ви зможете залишити тільки популярні способи.

Які міжнародні служби доставки краще підходять для невеликих бізнесів? У всіх міжнародних служб є бізнес-доставки для невеликих посилок. Ба більше, всі поштові та кур'єрські служби заробляють тільки на пересиланнях невеликих пакетів, тому на невеликі пакети і коробки завжди краща ціна, ніж на великі відправлення.

Як правильно розрахувати вартість доставки при плануванні міжнародних продажів? Вартість доставки складається з вартості пакувальних матеріалів і безпосередньо вартості постових послуг. Розрахуйте вартість усіх етапів. Візьміть до уваги передноворічні підвищення цін. Слід визначити типове відправлення, і закупити оптом коробки та пакувальні матеріали, тим самим заощадивши на відправленні. Необхідно також взяти до уваги місцезнаходження товару. Якщо товар знаходиться далеко від потенційних покупців, то слід перемістити його ближче, використовуючи можливості фулфілмент-центрів.

Які компанії пропонують вигідні умови для підприємців-початківців? Як правило, для підприємців існують або спеціальні програми всередині поштових операторів, або їм надають кращі ціни агрегатори, що працюють безпосередньо в ecommerce.

Міжнародна доставка посилок з України за кордон для e-commerce, підприємців і бізнесу - це насамперед розуміння умов, правил і логістичних процесів, уміння їх спрощувати та обирати найвигідніші.

Наша компанія працює найвідомішими міжнародними перевізниками - такими як UPS, FedEx, Nova Poshta Global, Укрпошта. Зареєструвавшись, ви зможете користуватися послугами всіх головних операторів ринку, отримаєте найнижчі тарифи завдяки нашій корпоративній знижці, зможете обирати оптимальні для свого товару і бізнесу види і терміни доставки, легко оформлювати документи для доставки, страхувати свої відправлення і відстежувати рух посилок.

Чекаємо вас у Western Bid!

Вікторія Жидок
Вікторія Жидок
Експертка з SEO на Etsy, представниця компанії Western Bid у м. Чернігів, ведуча каналу Western Bid UA на YouTube, кандидат економічних наук, доцент.

Реєстрація на подію

Залишайте заявку на реєстрацію на подію

Дякуємо за заявку!

Протягом 2 робочих днів ми надішлемо Вам лист з подальшою інформацією на вашу пошту.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
міжнародна доставка документів, міжнародна доставка посилок, міжнародна служба доставки, міжнародна доставка з україни, міжнародна посилка, відправка за кордон, відправка посилок за кордон, посилка за кордон ціна