Chat with us, powered by LiveChat

Коли повертається комісія Western Bid?

Комісія стягується торговою агенцією Western Bid за участь в акті купівлі-продажу товару або продукту і не залежить від результату операції.

Комісія Western Bid при поверненні грошей покупцеві повертається тільки в трьох випадках:

  • Покупець помилково зробив оплату два або більше разів за один і той же куплений товар протягом 48 годин. В цьому випадку всі помилкові оплати повертаються покупцеві за запитом клієнта-продавця, і комісія Western Bid, знята за ці оплати, також повністю повертається клієнтові-продавцю.
  • Покупець помилково зробив оплату і хоче скасувати її протягом 24 годин. В цьому випадку всі помилкові оплати повертаються покупцеві за запитом клієнта-продавця, і комісія Western Bid, знята за ці оплати, також повністю повертається клієнтові-продавцю. Важливо: копія листа від покупця мусить бути додана до запиту про повернення комісії Western Bid, інакше комісію не буде повернуто.
  • Сталася якась помилка оператора Western Bid при зарахуванні платежу, в результаті якої була знята додаткова комісія

В усіх інших випадках комісійний збір Western Bid не повертається.

Це, в тому числі, означає, що комісія Western Bid не повертається, коли:

  • Клієнт-продавець повертає оплату покупцеві частково або повністю з будь-якої причини (крім випадку отримання помилкової оплати від покупця), включаючи відсутність товару в наявності у клієнта.
  • PayPal вирішує спір або претензію на користь покупця, і повертає оплату покупцеві.
  • Покупець відкриває чарджбек.

Правила стягування комісійного збору Western Bid не пов’язані жодним чином з правилами повернення комісії PayPal, тобто Western Bid може не повертати комісійний збір в тих випадках, коли повертається комісія PayPal.

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
В яких випадках Western Bid повертає комісію, відміна замовлення чи повертається комісія, умови повернення комісії Western Bid, як повернути комісію вестерн бід, В какие случаях Western Bid возвращает комиссию, отмена заказа возвращается ли комиссия, условия возвращения комиссии Western Bid, как вернуть комиссию вестерн бид