Chat with us, powered by LiveChat

Які реквізити  PayPal надати для прийому платежів через Western Bid?

{wrap--two-columns}

{wrap--column-part}

{/wrap--column-part}

{wrap--column-part}

Реквізити для прийому платежів можна подивитися в особистому кабінеті, який буде доступний вам після реєстрації на сайті.

Реквізити можна знайти в правому верхньому куті, натиснувши на чоловічка і вибравши “PayPal адресу”:

Скопіюйте їх і вставте в налаштування платежів на маркетплейсі.

{/wrap--column-part}

{/wrap--two-columns}

Зверніть увагу, прийом платежів через PayPal быльше не приймається на Ebay та Etsy. Там ви тепер можете приймати платежі самостійно, на власну картку Payoneer. Однак через Western Bid ви можете приймати оплати через PayPal, наприклад, з інших маркетплейсів чи власних сайті, які дозволяють прийом через PayPal без входу в акаунт.
Зауважимо, якщо платіж надійшов не у доларах, а у іншій валюті, то він буде автоматично конвертований в долари за курсом PayPal.

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
яку адресу пейпел пейпал PayPal треба вказати у магазині, де подивитися реквізити пейпал для прийому платежів, правильна РР адреса на етсі, пейпал адреса вестерн бід Western Bid, какой адрес пейпел пейпал PayPal нужно указать в магазине, где посмортеть реквизиты пейпал для приема платежей, точный РР адрес на этси, пейпал адрес вестерн бид Western Bid