Chat with us, powered by LiveChat

Які види оплат можна проводити через агенцію Western Bid?

Western Bid — торгова агенція, що бере участь як посередник в усіх угодах між клієнтами-продавцями та їхніми покупцями. Оскільки Western Bid займається виключно торговельною діяльністю, то виступає посередником тільки при купівлі-продажу.

Які оплати не можна робити через Western Bid?

Будь-які фінансові угоди, що потребують особливих ліцензій, проводити за участю Western Bid не можна.

Це означає, що Western Bid не залучається у жодне фінансування тих чи інших проектів, угоди з кредитування, в операції в переведення в готівку та інші операції з передачі коштів від особи до особи, якщо передача коштів не є оплатою за проданий товар.

Основною нашою діяльністю є участь у продажах, а саме отримання оплат від покупців та оплата за продані товари продавцям.

Як торговий посередник, Western Bid може приймати оплати за товари, виплачувати компенсації покупцям за пошкоджений товар або товар, що не був доставлений, може приймати повернення товарів від покупців на свій склад, збирати Sales Tax та VAT з продажів, а також оплачувати рекламу товарів.

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
переказ коштів через вестерн бід, які угоди можна проводити через Western Bid, які оплати приймає вестернбід, які види платежів приймає Вестерн Бід, перевод средств через вестерн бид, какие сделки можно проводить через Western Bid, какие оплаты принимает вестернбиід, какие виды платежей принимает Вестерн Бид