Chat with us, powered by LiveChat

Функція “Мої співробітники”

Завдяки функції “Мої співробітники” ви можете дати обмежений доступ до особистого кабінету Western Bid вашому співробітнику.

Він зможе виконувати там всі необхідні дії, наприклад, створювати посилки. Але при цьому він не буде бачити баланс і не зможе вивести гроші. Це залишиться доступним тільки вам.

Як підключити функцію “Мої співробітники”?

Щоб підключити функцію “Мої співробітники”, вам потрібно в особистому кабінеті Western Bid зайти в бічній панелі в розділ “Служба підтримки” і в полі “Тема” вибрати “Послуги/Услуги”, у вікні нижче обрати пункт “Функція мої співробітники/Функция мои сотрудники”. Відправити запит, і незабаром у вас з’явиться можливість додати ваших співробітників. Успішних вам продажів!

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
як дати доступ в особистий кабінет моєму працівнику, як дати доступ в кабінет вестерн бід Western Bid іншій людині, як підключити функцію мої співробітники, обмежений доступ для співробітника, как дать доступ в личный кабинет моему сотруднику, как дать доступ в кабинет вестерн бид Western Bid другому человеку, как подключить функцию мои сотрудники, ограниченный доступ для сотрудника