Chat with us, powered by LiveChat

Як отримати гроші на банківський рахунок в Україні

paypal ukraine

PayPal в Україні

PayPal це відома у світі платіжна система, якою користуються сотні мільйонів приватних і корпоративних користувачів у світі і яка є офіційним платіжним інструментом на безлічі сайтів, маркетплейсів, бірж та онлайн-майданчиків. Серед переваг варто назвати не лише простоту та миттєвість користування, а й PayPal Seller Protection – гарантований захист від несанкціонованих платежів та шахрайським схем, який PayPal надає кожному користувачеві. Говорячи простою мовою, якщо ви запропонуєте вашому покупцеві переслати вам гроші за покупку на вашу українську банківську картку або скористатися комерційним грошовим переказом, покупець однозначно відмовиться, адже така угода не є безпечною для нього і не гарантує ані отримання товару, ані повернення коштів у разі неотримання своєї покупки. Саме тому українських продавців PayPal, в першу чергу, цікавить як надійний спосіб прийому платежів на міжнародних торгових майданчиках, власних сайтах, інтернет-магазинах та в соцмережах (Shopify, WordPress, WooCommerce, OpenCart, Lavky тощо). Проте PayPal Україна, попри його величезне охоплення та рівень довіри, має обмежені можливості користування. Українські продавці не можуть реєструвати бізнес-акаунти та приймати платежі від покупців. Але вихід є, і він набагато зручніший та вигідніший за власний бізнес-акаунт.

Як отримати гроші на PayPal

Якщо ви продаєте товари закордон на власному сайті, варто підключитися до платформи Western Bid, яка дає можливість покупцям ваших товарів проводити оплату через PayPal (а також через Stripe за допомогою кредитних карток VISA, Master Card, American Express, Apple Pay). Це вигідно, адже комісія PayPal при отриманні платежів у доларах США для Western Bid має дуже низьку ставку – лише 1.9 % + $0.30 для США та 2.9 % + $0.30 для інших країн. Являючись фактично продавцем ваших товарів, Western Bid отримує оплату від покупців та розраховується з вами зручним способом. Ось лише кілька переваг цієї співпраці:

  1. Працюємо не лише з юридичними, а й з фізичними особами
  2. Розраховуємося з клієнтами багатьма способами, в Україні гроші за товари можна отримати готівкою в доларах США
  3. Маємо найнижчі комісії PayPal і найнижчі комісії Western Bid
  4. Надаємо великий перелік інших послуг для вашого бізнесу
  5. Надаємо можливість оплачувати послуги з доставки, фулфілменту, маркетингу прямо з вашого особистого рахунку в системі Western Bid.

Щоб підключитися до платформи Western Bid, потрібно зареєструватися в системі та заповнити заявку. Реєстрація в системі та доступ до особистого кабінету клієнта Western Bid дають можливість користуватися усіма сервісами та послугами компанії, управляти складом, формувати відправки та контролювати доставку, отримувати інформацію про продажі, і отримувати виплати від Western Bid будь-яким зручним способом.

Як отримати гроші від Western Bid

Після того, як товар продався, ви можете оформити запит на отримання оплати від Western Bid. Ви можете вказати у запиті ваш доларовий рахунок в будь-якому українському банку, рахунок в системі Wise або Revolut, ваш акаунт в Payoneer або крипто-гаманець (діють певні обмеження). Western Bid може розраховуватися як з ФОП та юридичними особами, так і з приватними підприємцями.

Залежно від обраного способу виводу, запит на отримання оплати може бути опрацьований протягом 1-3 робочих днів з моменту створення заявки. При отриманні оплат на PayPal, Western Bid розраховується з вами дуже швидко – вивести гроші з PayPal на банківський рахунок у ПриватБанку можна майже миттєво – протягом 10 хвилин. Звичайний вивід на картки Приватбанку та monobank здійснюється на наступний робочий день. Банк може брати додаткову комісію за зарахування коштів на картку або за зняття коштів, це залежить від умов вашого банківського договору по цій картці – інформацію про комісії можна запросити у вашому банку або перевірити у налаштуваннях вашого банківського додатку. Загальну інформацію про умови виведення, способи виведення, тарифи платіжних систем та терміни можна подивитися тут.

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.