Chat with us, powered by LiveChat

Послуги перекладача для продавців

Western Bid надає своїм клієнтам перекладача для дзвінка або письмового звернення до служб підтримки eBay, Etsy або інших маркетплейсів. Наш перекладач знає як правильно сформулювати запит англійською аби ви досягли вашої мети.

 Ми допомагаємо вирішити такі проблеми:

  • Верифікація продавця
  • Розблокування акаунта‍
  • Зняття негативного відгуку‍
  • Підвищення лімітів продажів‍
  • Спори, диспути та скарги‍
  • Зняття дефектів з рейтингу продавця
  • Повернення помилково списаних комісій

Зверніть увагу, eBay та Etsy зараз не приймають дзвінки, до них потрібно звертатися письмово.

Також наш перекладач може допомогти здійснити дзвінок до ваших покупців або підтримки тих сервісів, що допомагають вам у продажах (наприклад, Google, Facebook тощо). Під час дзвінку відбувається синхронний переклад на англійську мову, перекладач представляє ваші інтереси і допомагає вирішити проблему. 

Увага! Зважаючи на різницю в часі з США, розв'язання питань, які потребують дзвінка до служби підтримки або покупців в США, можливе тільки після з 15:00 за київським часом. Питання, які потрібно вирішувати письмовим зверненням, вирішуються в будь-який час.


Дзвінок із перекладачем відбувається за допомогою програми Skype, яка має бути встановлена на комп'ютері клієнта. Час інтерв'ю обмежений 30 хвилинами. 

Попередньо вам необхідно описати ваш запит і перекладач повідомить вам, як ми можемо вам допомогти і яку інформацію ви маєте підготувати для дзвінку. 

Послуга надається без будь-яких гарантій результату, наші перекладачі тільки допомагають спілкуватися зі службою підтримки або покупцем.

Щоб записатися на дзвінок, необхідно написати нашому перекладачеві в Скайп і підібрати зручний день і відповідний для вирішення Вашого питання час. 

Скайп перекладача: live:westernbid_2

Графік роботи пн - пт 09:00 - 18:00

Вартість послуги: 15$. Гроші будуть списані з вашого рахунку Western Bid.

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
дзвінок в eBay, дзвінок з перекладачем, допомога з кейсом на ібей, як подзвонити в службу підтримки ібей, як розблокувати акаунт на eBay, звонок в eBay, звонок с переводчиком, помощь с кейсом на ибей, как позвонить в службу поддержки ибей, как разблокировать аккаунт на eBay