Chat with us, powered by LiveChat

Замовлення товарів зі США через Western Bid з доставкою в Україну!

Для здійснення покупок в онлайн-магазинах США з подальшим відправленням в Україну, в першу чергу, необхідно зареєструватися на сайті мейл форвардера, наприклад npshopping.com.

Реєструємося, отримуємо адресу в США, виглядати вона буде наступним чином:

Ivan Ivanov,
27 Merry Lane NP123456789
East Hanover,
NJ 07936,
United States.
Phone: (973) 947-61-85

Тепер розглянемо принцип покупки товарів на прикладі розчинної кави з сайту Walmart.com за допомогою Western Bid.

Безкоштовна доставка по США на сайті Walmart.com починається від 35 $, отже оформляємо покупку на суму більше 35 $.

В нашому випадку, для прикладу ми купуємо розчинну каву, 5 упаковок по 2 шт. Заходимо в свій аккаунт на walmart.com, перевіряємо вартість замовлення:

Разом вийшло 43.50 $.Далі заходимо в Особистий Кабінет Western Bid => Мої покупки => Зробити нове замовлення.Зверніть увагу: наразі оплатити замовлення можна тільки отриманими від власних продажів грошима, що є на вашому рахунку в Western Bid. Поповнити рахунок Western Bid для покупки товарів не можна. Комісія Western Bid за оплату становить $ 5 USD незалежно від суми замовлення.

Доставка замовлення здійснюється безпосередньо на вашу зареєстровану в системі Western Bid адресу. Якщо ви хочете направити посилку на вашу адресу NP Shopping (сервіс Нової Пошти), то вкажіть цю адресу в розділі “Коментарі до замовлення”. Також в коментарях обов’язково вказуємо свій діючий номер телефону в міжнародному форматі, щоб ми в разі потреби могли зв’язатися з вами для уточнення деталей.

У нашій адресі від NP Shopping є номер комірки NP123456789 (у кожного він персональний). Його ми не вказуємо, оскільки це є однією з причин скасування замовлення магазинами США.Перевіряємо заповнені дані і натискаємо відправити.Через 1-2 робочих дні після списання суми в Особистому Кабінеті Western Bid уточнюємо в службі підтримки Western Bid номер відстеження нашої посилки, а потім оформляємо відправлення на сайті npshopping.com.

Знайти цю графу можна в меню “Мої замовлення” – “Замовлення відправлені, минаючи WB склад” – вибрати номер замовлення і в описі в графі “Результат перевірки, коментарі” буде вказано трек-номер, коли він з’явиться. Потім оформляємо дане відправлення на сайті npshopping.com.

Далі заповнюємо назву магазину, в якому ми робили покупку, назву товару, вартість одиниці товару, кількість. І завершуємо реєстрацію відправлення.Після цього чекаємо надходження замовлення на склад NP Shopping в США і подальшого його пересилання в Україну на вказане нами відділення Нової Пошти. Оплата за доставку відбувається при отриманні замовлення у відділенні.

Як оплатити хостинг або сервіси типу Auctiva зі свого рахунку в Western Bid?

Ви можете оформити звичайне замовлення на оплату в системі обслуговування. Ми можемо оплатити тільки одноразовий інвойс, автоматичні помісячні оплати робити з акаунта в Western Bid забороняється.

Щоб подати заявку на оплату, в особистому кабінеті в меню потрібно вибрати “Замовлення” → “Зробити нове замовлення”. Вартість послуги $ 5 за оплату замовлення.

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
як купити товари в американському магазині, як купити товар в США за допомогою вестерн бід Western Bid, як замовити в США через вестерн бід, як оплатити покупку в США з рахунка вестерн бід Western Bid, как купить товары в американском магазине, как купить товар в США с помощью вестерн бид Western Bid, как заказать в США через вестерн бид, как оплатить покупку в США со счета вестерн бид Western Bid