Chat with us, powered by LiveChat

Що робити, якщо покупець просить повернути Sales Tax?

Покупець може попросити повернути Sales Tax в наступних випадках:

Покупець може думати, що продавець знаходиться не в штаті Флорида, і тому Sales Tax доданий до суми угоди помилково. У цьому випадку покупцеві потрібно пояснити, що продаж була проведена через бізнес-партнера, який знаходиться у Флориді.

Приклад пояснення англійською:

“Hello, I made this sale through my business partner that is registered in FL, USA, therefore Florida Sales tax has to be charged from Florida buyers. Please check your PayPal transaction for more details”.

Покупець може володіти сертифікатом, що звільняє його від сплати Sales Tax —так званим Sales Tax exemption certificate. В цьому випадку потрібно вказати, що ви не приймаєте такі сертифікати (ви маєте на це право).

Приклад пояснення англійською:

“Hello, unfortunately, due to my business setup I do not accept sales tax exemption certificates”.

Зазвичай, наведені вище рішення з розумінням приймаються покупцями. В особливо конфліктних випадках ви завжди можете звернутися за порадою до нашого менеджера або до консультантів на сайті Western Bid.

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
як повернути sales tax, коли повертається ST sales tax, Western Bid збирає податок на продаж у Флориді, комісія вестерн бід с sales tax , как вернуть sales tax, когда возвращается ST sales tax, Western Bid собирает налог на продажу во Флориде, комиссия вестерн бид с sales tax