Chat with us, powered by LiveChat

Інтеграція Finmap із Western Bid

Системний розвиток бізнесу неможливий без чіткого розуміння фінансової ситуації компанії. Але дуже часто у підприємців не вистачає на це часу. Як навести лад у фінансах просто і швидко? Для цього існує онлайн-сервіс Finmap. До того ж, Finmap має інтеграцію з Western Bid, що підключається буквально у пару кроків.

Чим корисний Finmap, як працює інтеграція та як користувачі Western Bid можуть швидко її підключити — розповідаємо у цій статті.

Що таке Finmap?

Finmap — онлайн-сервіс обліку грошей для сучасних підприємців. Допомагає власникам та керівникам малого та середнього бізнесу (таким як товарний бізнес, онлайн-магазини, IT-компанії, digital- та рекламі агенції, сервісні, проєктні, виробничі компанії, клініки тощо) в режимі реального часу отримувати інформацію про те, що відбувається у фінансах їхнього бізнесу, щоб вони могли:

  • точно знати, який прибуток отримує компанія;
  • відстежувати прибуток і рентабельність кожного проєкту або напряму бізнесу окремо;
  • контролювати дебіторську та кредиторську заборгованість;
  • уникати касових розривів;
  • приймати виважені бізнес-рішення на основі даних.

Як Finmap допомагає власникам та керівникам e-commerce бізнесів?

Зробили закупівлю і бізнес пішов у мінус. Продаєте новий товар, а який з цього прибуток та чи варто залишати його в асортименті, незрозуміло. Який майданчик є  найвигіднішим. На всі ці питання дає відповідь фінансовий облік. А щоб вести його системно, не витрачаючи багато часу і при цьому маючи точні дані, є Finmap.

Підключивши Finmap, ви зможете:

  • Контролювати прибуток бізнесу в цілому та за категоріями товарів;
  • Відстежувати рентабельність категорій товарів та торгівельних площадок;
  • Планувати закупівлі не у мінус;
  • Приймати рішення щодо асортименту на основі даних;
  • Мати фінансові дані у вигляді простих та зрозумілих дашбордів в режимі реального часу;
  • Економити час завдяки інтеграціям Finmap з банками та сервісами.

Підключивши інтеграцію з Finmap, ви будете отримувати у Finmap всі дані щодо доходів з вашого облікового запису у Western Bid автоматично.

Вам не доведеться вручну вносити суми оплат, що зробили ваші покупці. Дані підтягнуться автоматично та одразу ж відобразяться у ваших фінансових звітах у Finmap.

Інтеграція даних до Finmap

Як підключити інтеграцію у Western Bid

Щоб отримати можливість інтегрувати дані з особистого кабінету до системи Finmap, необхідно:

1. В особистому кабінеті Western Bid запросити інтеграцію. Для цього потрібно вибрати розділ “Служба підтримки/Техпідтримка” та тему “Підключення до API”:

{wrap--two-columns}

{wrap--column-part}

Коли запит на підключення до Finmap буде оброблено, в Особистому Кабінеті з’явиться відповідне поле:

{/wrap--column-part}

{wrap--column-part}

{/wrap--column-part}

{/wrap--two-columns}

Як підключити інтеграцію з Western Bid у Finmap

Далі зайдіть до вашого кабінету у компанії Finmap та на панелі “Мої рахунки” оберіть “Редагувати”.

Натисніть “Додати рахунок” та оберіть з переліку банків та сервісів Western Bid.

Після чого вам відкриється покрокова інструкція (всього 2 кроки), щоб підключити інтеграцію. Якщо ви вже отримали API-ключ, вкажіть його та ваш логін у Western Bid.

Оберіть дату, з якої хочете вивантажити всі дані з Western Bid до Finmap. Таким чином ви зможете отримати звіти на основі цих даних та проаналізувати їх. Крім того, після підключення інтеграції, всі доходи, отримані через Western Bid, будуть відображатися у Finmap автоматично.

Щоб навести порядок у грошах вашого бізнесу, систематизувати фінанси та більше ніколи не приймати рішення навмання, реєструйтеся за посиланням.

Всім, хто зареєструється, Finmap подарує доступ до онлайн-курсу «Гроші бізнесу». За 5 кроків ви розберетеся у фінансах, навіть якщо раніше ніколи не займалися фінобліком. З цими знаннями вам буде ще простіше навести лад у грошах вашого бізнесу, масштабувати його та системно збільшувати прибуток.

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
інтеграція з фінмап, як підключити FinMap до магазину, як підключити фінмап до вестерн бід Western Bid, як користуватися онлайн сервіс обліку фінансових звітів даних, як систематизувати впорядкувати транзакції , интеграция с финмап, как подключить FinMap к магазину, как подключить финмап к вестерн бид Western Bid, как пользоваться онлайн сервис учета финансовых отчетов данных, как систематизировать упорядочить транзакции