Chat with us, powered by LiveChat

Затримка або скасування запиту на виведення грошей

В яких випадках запит на виведення грошей може бути затриманий або скасований?

Згідно з Умовами Обслуговування, компанія Western Bid може скасувати запит на виведення грошей або затримати його виконання на невизначений термін, якщо аналіз торгової діяльності клієнта покаже наявність активності, що вказує на можливе — з точки зору менеджерів служби безпеки компанії — порушення клієнтом Умов Обслуговування.

Нагадуємо, що торгова агенція Western Bid є компанією-посередником. Відповідно до Умов Обслуговування, клієнти зобов’язані стежити за тим, щоб товар, який продається, відповідав опису, і був відправлений кінцевому покупцеві вчасно і в належній упаковці з обов’язковим номером відстеження. Western Bid, оскільки бере участь в процесі купівлі-продажу, несе матеріальну відповідальність перед покупцями і тому має право контролювати виконання Умов Обслуговування з боку клієнтів-продавців.

Нагадуємо також, що, згідно з правилами PayPal, покупці мають перевагу у вирішенні проблем, і в багатьох випадках можуть відкликати свої оплати, тому агенція Western Bid іноді змушена затримувати виплати грошей за підозрілі з нашої точки зору угоди.

Ми дуже зацікавлені в тому, щоб наші клієнти-продавці отримували оплати за товари без затримок і проблем, проте Western Bid залишає за собою право призупинити або скасувати оплату клієнтам-продавцям в разі виявлення підозрілої активності.

Нижче перераховані найчастіші причини відмов у виведенні грошей, а також умови, що їх рекомендується дотримуватися клієнтам-продавцям, аби запит на виведення грошей не був затриманий або скасований. Наявність зазначених причин необов’язково веде до скасування запиту на виведення грошей, однак менеджери служби безпеки Western Bid вправі скасувати запит на виведення або відкласти його виконання, спираючись на зазначені нижче причини.

Причина: не вказані номери відстеження (tracking numbers) в транзакціях, що були обрані при оформленні запиту на виведення грошей.
Рішення: вкажіть номери відстеження та зробіть запит на виведення грошей ще раз.

Причина: відкриті кілька скарг в системі PayPal.
Рішення: дочекайтеся зменшення кількості скарг і зробіть запит на виведення грошей ще раз.

Причина: виявлені один або кілька виставлених на продаж товарів, продаж яких не підтримується.
Рішення: приберіть такі товари з торгових майданчиків і зробіть запит на виведення грошей ще раз.

Причина: в транзакціях, обраних при оформленні запиту на виведення грошей, вказані номери відстеження (tracking numbers) посилок, однак ці номери поки не відстежуються на сайті пошти країни призначення.
Рішення: дочекайтеся, поки посилки почнуть відстежуватися на сайті пошти країни призначення і зробіть запит на виведення грошей ще раз.

Причина: номери відстеження (tracking numbers) в транзакціях вказані, проте менеджери Western Bid не зуміли відстежити посилки на сайтах країн призначення.
Рішення: надайте посилання (links) на відстеження відправлених посилок, написавши нам в Особистому Кабінеті Western Bid в розділі меню “Служба підтримки”, і зробіть запит на виведення грошей ще раз.

Причина: збільшилася кількість скарг на невідповідність товарів опублікованим описам (введено обмеження на виведення грошей для вашого облікового запису в Western Bid).
Рішення: протягом 30 днів виводьте гроші тільки за ті транзакції, за якими залишені відгуки на торгових майданчиках.

Причина: запитувана для виведення сума перевищує суму незнижуваного залишку на вашому рахунку в Western Bid (якщо такий незнижуваний залишок встановлений).
Рішення: оформіть новий запит з урахуванням суми незнижуваного залишку.

Причина: запит на виведення грошей скасований у зв’язку з повною відсутністю позитивних відгуків від покупців або у зв’язку з відсутністю позитивних відгуків протягом останніх 30 днів після продажу через Western Bid.
Рішення: оформіть новий запит на виведення грошей, щойно отримаєте перші позитивні відгуки.

Причина: запит на виведення грошей скасований у зв’язку з отриманням на торговому майданчику одного або декількох негативних відгуків.
Рішення: оформіть запит на виведення, щойно з’явиться достатня кількість позитивних відгуків, залишених після негативних.

Причина: запит на виведення скасований у зв’язку з повною відсутністю виставлених лотів на торгових майданчиках.
Рішення: вкажіть, написавши нам в Особистому Кабінеті Western Bid в розділі меню “Служба підтримки”, причину припинення роботи та оформіть новий запит на виведення грошей.

Причина: запит на виведення грошей скасований у зв’язку з надходженням оплати за товар, що значно (в кілька разів) перевищує середню вартість товарів, що продаються.
Рішення: вкажіть номер відстеження посилки і дочекайтеся її отримання покупцем. Потім повторіть запит.

Причина: немає ніяких пояснень до обраних для виведення оплат.
Рішення: надайте посилання, написавши нам в Особистому Кабінеті Western Bid в розділі меню “Служба підтримки”, на лістинги на торгових майданчиках або надішліть інші документи, що підтверджують факт продажу товару і його опис.

Причина: запит на виведення грошей оформлений на третю особу.
Рішення: оформіть новий запит на своє ім’я або завантажте документи вашого партнера через форму відправлення з Особистого кабінету для подальшого додавання партнера уваш аккаунт в Western Bid, після чого оформіть нове замовлення на виведення коштів.

На наш превеликий жаль, реальність західної онлайн-торгівлі полягає в тому, що поки товар не був доставлений і покупець не вказав, що він товаром задоволений, отримані оплати — це все ще гроші покупця.

Протягом 180 днів з моменту угоди покупець може їх відкликати, відкривши скаргу в PayPal. У зв’язку з цим будь-яке виведення грошей, що робиться на підставі запиту за ще недоставлені лоти — це той кредит довіри, який Western Bid надає вам, нашому клієнтові-продавцю. У зв’язку з цим ми розраховуємо, що будь-які запити з нашого боку до вас для з’ясування обставин того чи іншого продажу, будуть сприйняті з розумінням і без негативних емоцій.

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
скасували запит на виведення коштів, запит на виведення коштів відхилено що робити, чому виплата коштів затримується, відхилена заявка на вивід грошей, отменили запрос на вывод средств, запрос на вывод средств отклонен что делать, почему выплата средств задерживается, отклонена заявка на вывод денег