Chat with us, powered by LiveChat

Як зареєструватися на eBay і продавати товари з ОптоМаркету

Бажаєте розширити свій бізнес та продавати товари по всьому світу через Інтернет? eBay - ідеальне місце для досягнення цієї мети.

У нашому короткому огляді розглянемо, як в три кроки зареєструватися продавцем на цьому популярному онлайн-ресурсі та почати продавати з Western Bid, з нашого ОптоМаркету.

1. Створення облікового запису eBay

  • Перейдіть на сайт eBay (www.ebay.com ) і виберіть опцію "register" (Зареєструватися).

У наступній реєстраційній формі заповніть необхідні поля -  “Personal” (Особистий) або “Business” (Бізнес). 

  • Для створення аккаунту фізичної особи, звичайній людини, яка хоче продавати свої речі, потрібно вибрати із запропонованого “Personal account”. Якщо ви маєте виробництво, або магазин - вибирайте “Business account”. Для тих, хто тільки починає роботу на цьому майданчику слід спробувати спочатку оформити тип облікового запису: Особистий  (“Personal account”).


Уважно заповніть реєстраційну форму шляхом вводу контактних даних латиницею, або виберіть реєстрацію через обліковий запис Google, Facebook або Apple. Натисніть Зареєструватися (“Register”), або натисніть Продовжити “Continue”, в залежності від обраного способу реєстрації. Ви автоматично перейдете на сторінку «My eBay» (Мій eBay).

{wrap--two-columns}

{wrap--column-part}

{/wrap--column-part}

{wrap--column-part}

Ви зареєстровані. Тепер потрібно надати більш розгорнуту інформацію про себе і веріфікувати аккаунт. В лівому верхньмоу куті сайту, в полі з вашим ім'ям натискаємо "Account settings".

{/wrap--column-part}

{/wrap--two-columns}

  • У формі, що пропонується додаємо на сайт eBay дані, що є в паспорті (прописку/реєстрацію), незалежно від того де ви заходитесь. В полях вказуються - країна, назва вулиці, будинок, місто, індекс і мобільний номер, яким ви користуєтеся зараз. Натискаємо  “Continue”. Після закінчення перевірте свою електронну пошту, на яку прийде статус після заповнення. 
Увага: в поле адреси необхідно вносити свою адресу, ту що вказана в паспорті, прописка або реєстрація, і ніяку іншу.  

Після закінчення процедури додавання даних у розділі Personal Infomation можна побачити результат, як верифікований (“Verified”).  

Все. Купувати вже можна, або за порадами тих, хто проходив цей процес реєстрації продавців на eBay, не поспішайте зразу реєструватися як продавець. eBay дуже прискіпливо відноситься до намірів всіх учасників на майданчику, як продавців, так і покупців і доволі часто відбуваються блокування зразу після першого етапу реєстрації, з незрозумілих нам причин. Можливість розблокування є, але не багатьом це вдається.

Порада: “походіть” по сайту, на різних сторінках, у якості зацікавленого покупця, або того, “хто тут вперше” і дайте розпізнати штучному інтелекту, який певно працює на цьому ресурсі, і оцінює поведінкові фактори користувачів сайту, що ви реальна людина з реальним намірами на покупки або продажі. Проявіть свою зацікавленість ресурсом. Трохи згодом, після деякого серфінгу речей на майданчику, можна переходити до реєстрації продавця.

Тепер ви маєте зареєструвати свій обліковий запис як обліковий запис продавця на eBay, можете виставляти товари для продажу і підключати систему прийому платежів. Для цього вам бажано підготувати для виставлення товар, його опис, визначитися з ціною, яку будете виставляти на продаж.

З більш розгорнутою інструкцію щодо процедури виставлення товарів можна ознайомитися в статті від eBay “Як зареєструватися продавцям на eBay: покроковий посібник”

А якщо ви хочете знати більше про доставку, основи продажів, збори та фінансові показники, управління магазином, рекламу та просування на eBay, переходьте за посиланням і вивчайте інформацію з першоджерел.

 

3. Додавання платіжної карти в eBay

Щоб отримувати виплати за товари, продані на eBay, під час реєстрації ви маєте прив’язати до вашого облікового запису eBay рахунок Payoneer. У процесі реєстрації на eBay вас запитають, чи маєте ви рахунок Payoneer або чи бажаєте ви створити новий. Вам буде запропоновано увійти до наявного рахунку або створити новий рахунок через Payoneer. Це можна зробити декільками способами: заздалегідь на сайті Payoneer, безпосередньо з сайту eBay, при виставленні товарів, або через Особовий кабінет Western Bid.

Для зареєстрованих клієнтів  Western Bid створення нового рахунку через Payoneer доступно в розділі “Мої фінанси”/”Вивід коштів”/”Карта Payoneer”. 

Рекомендація: дані, що подаються при реєстрації на Payoneer і eBay повинні збігатися, так ви зможете уникнути питань блокувань або додаткових перевірок з боку цих сервісів і швидко пройти процедуру верифікації, і вже почати додавати товари.

Після повної і вдалої верифікації вашого аккаунту в Payoneer (це може зайняти деякий час від моменту реєстрації), потрібно знову повернутися до створеного лістингу на eBay і натиснути “List it”. І тепер eBay розпізнає вже вас автоматично, з підтягнутими реквізитами для виплат. 

Після публікації ваш товар буде в публічному доступі. Все, тепер ви продавець на eBay. 

Для тих, хто продає або планує продавати товари в США і шукає затребувані товари, послуга ОптоМаркету від Western Bid дасть змогу витрачати менше часу і зусиль на пошук відповідного товару, надійного постачальника, аналіз ринку, складання описів до товарів і підбір фотографій.

Ви купуєте у нас нові товари дрібним оптом для їх подальшого перепродажу. Лоти з товарами можна переглянути і купити прямо в Особистому кабінеті користувача Western Bid. Куплені лоти можна відправити за будь-якою адресою або залишити в нашому фулфілмент-центрі для відправок покупцям.

Більше про те, які товари і як їх продавати на eBay в нашій статті "ОптоМаркет - товари для продажу в США".

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.