Chat with us, powered by LiveChat

Чи працює Western Bid з дропшиперами?

Для відповіді на це запитання давайте спочатку визначимося, що слід називати дропшипінгом. Отже, дропшипінг (drop-shipping) — це продаж товару, що є в наявності у третьої особи, і ця особа згодна відправити товар(після оплати) за адресою, яку ви вкажете.

А щоб працювати з нами, ви повинні самостійно відправляти продані товари (якщо ви не впевнені, що ваша діяльність саме дропшиппінг, будь ласка, зв’яжіться з нашими консультантами на сайті). Виняток з цього правила Western Bid робить тільки для продавців, які працюють через CJDropshipping, Dropified ‑ Dropshipping або DSers‑AliExpress Dropshipping на Shopify. Це додатки, розроблені спеціально для електроної комерції.

Детальніше про те, як працювати на Shopify з Western Bid та що для цього потрібно, читайте тут.

В яких же випадках Western Bid не працює з дропшиперами:

Дропшипінг з Китаю

Проблема №1
Китайські постачальники часто відправляють товари найдешевшими поштами, і такі посилки йдуть непомірно довго. Покупці з Америки і Європи, не чекаючи прибуття товару (який до того ж досить важко відстежити в інтернеті), відкривають скарги і повертають гроші назад, навіть якщо в описі товару зазначено, що пересилання займе 3-4 тижні.

Проблема №2
У Китаї виробляється величезна кількість контрафакту або, кажучи простіше, підробок. Іноді підробки навіть не мають лейбла або логотипу оригіналу, однак від цього підробками бути не перестають, і продавець такого товару дуже швидко забанюється на EBAY, а посередник, що прийняв оплату, змушений пояснювати, яким чином він був залучений до цієї угоди.

Дропшипінг з Амазону

За рідкісним винятком, дропшипери з Амазона на EBAY користуються автоматичними програмами, що визначають граничні ціни на товари, та надають дропшиперам список рекомендованих позицій для виставлення. Однак ці програми не враховують, що не всі товари з Амазону можна продавати на EBAY, і, що ще гірше, не за всі товари, що продаються на EBAY, PayPal дозволяє приймати оплати.

Молоді і завзяті посередники можуть декларувати, що вони працюють з дропшиперами, але в реальності вирішити описані нижче проблеми майже неможливо навіть силами іменитих посередників.

Проблема №1
У PayPal є список заборонених товарів, що поповнюється в режимі реального часу, і отримати до нього доступ неможливо. У Western Bid є тільки торішня його версія, але і цей список значно перевершує список VERO на EBAY. Найпотужніші пошукові роботи PayPal переглядають мільйони лістингів і сайтів, де PayPal вказаний як спосіб прийому оплат. Якщо знаходиться невідповідність — негайно застосовуються санкції, і адреса прийому оплат посередника лімітується або закривається (з усіма грошима клієнтів).

Проблема №2
Величезна кількість виставлених на Амазон товарів продаються або, власне, брендами-виробниками, або експортерами чи дилерами брендів з ліцензією на продаж. У разі виявлення схеми перепродажу їхніх товарів на EBAY іншими особами, йде контрольна закупівля, і в КРАЩОМУ випадку — посередник отримує лист від адвоката з вимогою відшкодувати збитки. У гіршому — йдуть санкції PayPal, плюс ми, як посередник (тобто компанія, що перебуває в США), отримуємо повістку до суду.

Проблема №3
Роботи PayPal випередили навіть роботів EBAY, оскільки навчилися розпізнавати деякі товари по картинках. Так, більшість зображень є копірайтами, але навіть зображення товарів із затертими торговими марками зараз впевнено розпізнаються роботами. Як наслідок — звинувачення в несанкціонованому продажу з відомими наслідками. Нагадаємо, що список заборонених до продажу або перепродажу товарів поповнюється, швидше за все, теж за допомогою роботів, і тому — без допуску до нього — ризик роботи з дроп-шипперами для Western Bid дуже великий.

Проблема №4
Репутація дропшиперів. Неважливо, скільки у посередника розуміючих ситуацію і обережних дропшиперів. Достатньо одного «відчайдушного» і «ризикового» клієнта, і він знищить і себе, і всіх інших клієнтів посередника.

Ми не виклали тут всі наявні проблеми з дропшиперами, однак і ті, що вказані вище, досить вагомі. Ми не закриваємо двері перед дропшиперами, тому, якщо ви вважаєте, що вас описані випадки не стосуються, то можете зв’язатися з нами електронною поштою sales@westernbid.com, і ми розглянемо ваші аргументи і пропозиції.

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
дропшипінг, dropshipping drop-shipping, умови роботи з дропшиперами, як Western Bid працює з дропшипінгом, дропшипінг з Amazon, дропшиппинг, dropshipping drop-shipping, условия работы с дропшиперами, как Western Bid работает с дропшиппингом, дропшиппинг с Amazon