Chat with us, powered by LiveChat

Відкриття компанії в США

Унікальна пропозиція всім нашим клієнтам! Western Bid пропонує вам створити ваш власний бізнес у США. Так, ви не помилилися, ви отримаєте свою власну компанію, зареєстровану на ваше ім’я з американською адресою, телефоном, податковим номером і навіть банківським рахунком.

Уявіть усі можливості, які відкриваються перед вами з такою пропозицією:

  1. Вам надається свобода для відкриття акаунтів на безлічі міжнародних маркетплейсів. Власний магазин Etsy з Etsy Payments? Немає проблем! А що щодо eBay, Amazon, Walmart і багатьох інших? Це все у ваших руках.
  2. Ви отримуєте перевагу перед конкурентами, оскільки ваші магазини відображатимуться як американські, показуючись першими в пошуковій видачі та привертаючи більше уваги покупців. Менше грошей на рекламу, більше клієнтів – це звучить заманливо, чи не так?
  3. У вас з’являється можливість відкрити кілька магазинів на будь-якій платформі продажів, і при цьому працювати з Western Bid! Жодних обмежень у виборі маркетплейсів!
  4. Зниження операційних витрат. Наприклад, Ebay не знімає з американських магазинів VAT (~4% від продажної вартості) і International fee (1.3% від продажної вартості).
  5. Необмежені можливості для додаткової реклами, включно з Google Maps, Yelp, Yellow Pages, TrustPilot та іншими сервісами, що працюють тільки з американськими бізнесами.
  6. Економія на оплаті комісій маркетплейсів, уникнення різних конвертацій валют під час оплат і отримання грошей.
  7. Повернення оплат обробляються безпосередньо через Etsy Payments, без затримок і додаткових комісій, включно з поверненням VAT і Sales Tax.
  8. Немає Правила новачка для нових клієнтів – ви одразу отримуєте всі переваги досвідчених продавців.
  9. Відсутність затримок через відстеження посилок при отриманні грошей з WB.
  10. Менше обмежень за товарними категоріями, значно зменшений список товарів, заборонених до продажу.
  11. Ви отримуєте можливість розширити канали продажу вашої продукції нарівні з американськими продавцями. US-only маркетплейси та майданчики тепер для вас відкриті.
  12. Можливість оформити американський сертифікат на товар або партію товару.

ПАМ’ЯТАЙТЕ: WB – це ваш надійний торговий партнер, ми не надаємо жодних фінансових звітів про ваш бізнес.

Не пропустіть цю унікальну можливість і приєднайтеся до світового бізнесу вже сьогодні за допомогою Western Bid – заповніть форму заявки внизу цієї сторінки!

Що необхідно зробити для реєстрації компанії?

  1. Залишити заявку на відкриття компанії (в особистому кабінеті або в формі на нашому сайті).
  2. Виконати необхідні кроки для відкриття вашої компанії в США. Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки. Лист надійде з пошти “uscomp@westernbid.us“, будь ласка, перевіряйте папку “спам”.
  3. Зарезервувати необхідну суму грошей на відкриття компанії.

Чи можу я згодом змінити країну реєстрації у своєму діючому магазині? Чи можна замінити облікові дані мого магазину на дані моєї нової компанії в США?

Правила в кожному маркетплейсі різні. Ці питання необхідно уточнити у служби підтримки в конкретному маркетплейсі.

Наприклад, у правилах Etsy зазначено, що в разі зміни країни реєстрації необхідно відкрити новий магазин, і таку саму інформацію надають оператори чату Etsy. Разом з тим, нам відомі випадки, коли українські магазини переводилися на Etsy Payments через індивідуальне звернення до підтримки Etsy.

Western Bid не гарантує, що ви зможете перевести ваш діючий неамериканський магазин на відкриту вами американську компанію.

Відкрити компанію можна буде з будь-якої країни, крім країн, що перебувають під санкціями. Щодо податкової звітності у вашій країні вам необхідно буде проконсультуватися з вашим податковим консультантом. З нашого боку ми надаємо повну підтримку в оформленні податкової звітності для США. Як правило, податки в США стягуються з доходу, а не з обороту компанії.

Особливості відкриття магазинів на вашу американську компанію

  1. Магазин буде повністю ваш, зареєстрований на ваше ім’я.
  2. У разі, якщо ви хочете мати 2 магазини з різними країнами реєстрації, вам необхідно дотримуватися таких правил, які знизять ризик можливих блокувань:

  • Під час реєстрації та використання американського магазину, заходьте в акаунт з нової IP-адреси.
  • Ім’я власника американського акаунта має збігатися з ім’ям власника відкритої вами американської компанії, але водночас відрізнятися від імені власника вашого чинного магазину.
  • Використовуйте різні фотографії, заголовки та описи на ідентичні товари, які ви плануєте продавати з різних магазинів.

Компанії в США, які ми допомагаємо відкрити нашим клієнтам, призначені виключно для роботи з Western Bid, про що буде підписано відповідний договір у процесі оформлення компанії. З цим також пов’язані спеціальні тарифи, зазначені нижче:

Вартість відкриття та обслуговування американської компанії

  • Одноразова оплата за відкриття компанії – $300$ ($250 для працюючих клієнтів WB) – стягується після підписання отриманого по емейлу договору.

  • Щомісячні витрати на:
- адресу в США + телефон – $50 (після закінчення 12 місяців, телефон можна відключити). Оплата починається з другого місяця.

- Подання щорічної податкової декларації – від $200 (за бажанням)

- Щорічне продовження компанії – $150 (за бажанням)

- Приймання платежів з відкритих вами магазинів – 4% від отриманої суми (окремо оплачуються комісії маркетплейсів і платіжних систем – залежать від обраного вами маркетплейса).

Як відбувається процес закриття компанії в США?

Для закриття компанії необхідно буде оформити заявку, залишивши її в особистому кабінеті, і ми самостійно оформимо закриття. Термін виконання – 4 тижні.

Вартість закриття компанії – $200.

Також заявку можна залишити в особистому кабінеті в розділі меню “Служба підтримки”.

Для цього виберіть: Служба підтримки – Відкриття компанії в США – Заявка на відкриття.

Вкажіть, що ви хочете закрити компанію. Якщо у вас є запитання, ви також можете їх поставити в полі для коментарів.

Зробіть крок для
реєстрації компанії

Готові почати? Заповніть, будь ласка, заявку

Сервіс доступний лише для зареєстрованих клієнтів

*всі поля обов’язкові

Дякуємо за заявку!

Лист-емейл з інструкціями надійде вам у відповідь на вашу заявку протягом 3-5 робочих днів з моменту відправлення заявки.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
компанія в сша, як відкрити компанію, відкриття компанії, бізнес в сша, usa company, company, компания в сша, компания в америке, компанія в америці, как открыть компанию в сша, американська компанія, американская компания